Исак АДИЗЕС - не знаете кои сте, сменете го името

• Креатор на темата Креатор на темата Македонцки
  • Време на започнување Време на започнување
and here we go again ....
дали читаш внимателно,
реков ако он не е во право кажете го тоа поткрепено со аргументи дека не е во право а не со напаѓање на неговата личност бидејќи вака испаѓате куп диви кучиња кои лаат а не знаат на што вшусност лаат.

Ајде реков и пред тоа ако сакате да ги замолчите овие аналитичари побијте им ги аргументите а не нивната личност.

А зошто ни еден паметњакович не ставил линк до видеото на кое го интервјуираат исак?Или целото интервју а не делови од него ?
Или се плашите дека ќе ви кажат:па добро типот е во право...
А не некои ми ти видеа на Мирка која сите ја знаеме каква е и чива е ...

Девојче, ако ти имаш криза со твојот идентитет, некои други немаат.
Ако тебе ти требаат аргументи од еконоски аналитичар за да ти потврди дека немаш идентитет, мене не ми требаат никакви аргументи за да знам кој сум и како се чувствувам. Настрана од тоа што типот не презентира никакви аргументи, туку изнесува негов личен став.

Имаме тема Историја, оди таму, отвори некои теми, прочитај, размисли, можеби ќе се пронајдеш некаде.

Арно вика чоекот, треба да го послушаме.

Ќе помислм дека на еконосмските факултети на западот покрај економија паралелно се учи и историја и специјален предмет по македонска историја има изгледа. Овој после сем ванкин (така мислам дека се викаше) е втор економичар-историчар што решил да не образува за нашето потекло.

and here we go again ....
дали читаш внимателно,
реков ако он не е во право кажете го тоа поткрепено со аргументи дека не е во право а не со напаѓање на неговата личност бидејќи вака испаѓате куп диви кучиња кои лаат а не знаат на што вшусност лаат.

Ајде реков и пред тоа ако сакате да ги замолчите овие аналитичари побијте им ги аргументите а не нивната личност.

А зошто ни еден паметњакович не ставил линк до видеото на кое го интервјуираат исак?Или целото интервју а не делови од него ?
Или се плашите дека ќе ви кажат:па добро типот е во право...
А не некои ми ти видеа на Мирка која сите ја знаеме каква е и чива е ...
Devojko gledam deka ne znaes koj ti e tatko,ama toa ne pricina da treses gluposti aj odi fati si nekoj ebac i razubavi si go denot ako pak ne mozes da najdes i toa odi ispusimu go na ovaj sto go branis moze podobro ke se custvuvas,

znam deka nekoj ke rece e pa i ova ne lici ama jas za vakvite nemam
podobri zborovi za zal ama na vkvi i grkla bi im izval i bi im go frlil na kucinata da go jadat.

Za mene samo drzavata e kriva sto dozvoluva vakvi svadbarski armonikasi od tipot na Adizas da se setaat niz drzavava i po sekakvi televiziski stanici da ne ubeduvaat koisme i sto sme. A isto taka sakam da napomenam deka za nas vo momentot e bitno da ja zacuvame drzavata od sekakvi delbi i podelbi a za da se postigne toa treba da sme vo nekakov sojuz so nekoj koj sto e silen i moken zatoa sto sami nisto nemozeme, e sega ako Eu ne ne prifaka takvi kakvi sto sme ili treba da go izgubime identitetot za da vlezeme mislam deka e vreme da razmislime za vleguvanje vo sojuzi i so drugi osven EU,ako ni go garantirat identitetot i teritorijalnata celost vo ruska federacija na primer. Bi sakal da go cujam vaseto mislenje vo vrska so ova.:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom