Повторно протест на „Достоинство“

• Креатор на темата Креатор на темата arschloch
  • Време на започнување Време на започнување
kako imame 60 milioni dolari za misijata vo irak(koja zavrsi) a i sega vo avganistan...pa nas sigurno kapacitetite nise 5%vo raspolaganje na NAT so sakaaaT a vamu na nasite nemame pari:uvo:

Preku kur mi e tie braniteli, pravite braniteli sto bea na prva borbena linija vo aracinovo i tetovo ne se naulica, jas imam prijatel sto bese vo aracinovo, toj ima sosem drugo mislenje od ovie sto se narekuvaat braniteli.
а на чија страна биле твоите пријатели „бранители“ кои биле во арачиново и тетово???

Ne tresi,nemashe ni edna bukva protiv opozicijata,se znae koj im vetuvashe na Dostoinstvo,pak neka glasaat za DPMNE sega.

уа влада уа опозиција се мои зборови, а не деке во видеото имало некој што кажал. Доволно беше кажано „...ниедна влада од 2001 не го реши нашиот проблем...“. И едните и другите си ги гледаат фотелјите и си земаат плата од 1000++ евра и ги боли за вистинските проблеми на граѓаните. Мојот коментар е насочен кон сите политичари, а не кон некој кој ветувал или не ветувал ништо. Па кој ќе ја брани Македонија ако недај боже ако затреба повторно, сигурно не овие политичарчиња или нивните синови кои ќе први бегаат.

Ova ti se vika vzestena glava komunjarska, i drzavata bi e prodal samo sds da e na vlast, ama za ZAL?????

Ти да се вратиш во Македонија заедно со татко ти кој што побегна од Македонија од "оправдани причини",интересна биографија имаш.Таквите националисти како тебе од секогаш ги следи службата.
Двајцата сте банирани од тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom