Најдеполитизирана телевизиска куќа во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување

На која телевизиска куќа најмногу и верувате???

• МТВ

Гласови: 6 4,3%
  • Сител

Гласови: 17 12,1%
  • А1

Гласови: 16 11,3%
  • Канал 5

Гласови: 7 5,0%
  • Алсат-М

Гласови: 5 3,5%
  • Телма

Гласови: 27 19,1%
  • Алфа

Гласови: 14 9,9%
  • Други, наведи кој во коментар

Гласови: 2 1,4%
  • На ниту една

Гласови: 47 33,3%

• Вкупно гласачи
    141
Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Што мислите која телевизиска станица е најобјективна...???

Сител бе,секогаш е со власта па нема потреба од политика.:smir:

За најобјективна тешко дека ќе најш една „чиста ко солза“... Сител е ВМРО со се опинци, А1 е Кај-шо-ќе-дувне-ветрот вклучувајќи го и Велија. Канал 5 ако не се лажам е во сопственост на син на некој бизнисмен скопски, исто така ВМРОвец... За последново можда грешам, не знам.

Во секој случај, нема политички чиста телевизија.

Телма. :tv:

Најнекомерцијална и најобјективна телевизија. Барем јас сум добила таков впечаток.

мислам дека Телма е далеку најнеисполитизирана,информираат секогаш објективно и без наклонтост према никого
браво за Телма!

Телма. :tv:

Најнекомерцијална и најобјективна телевизија. Барем јас сум добила таков впечаток.

Телевизија Макпетрол (Либерална партија- Стојан Андов)- опозиција

ALSAT-M najdobri

И да е политизирана, тоа е многу дискретно , скоро и неприметно...
Веројатно затоа и не е толку популарна во Македонија, на нас ни требат телевизии што ќе не лажат...
Како оние најгледаните...

На К-15,најобјективен медиум :toe:

Јас мислам Алфа.
Во вестите нивни никогаш го немаат спомнато нивниот газда (што е позитивно), ги пренесуваат информациите како што треба.

И Телма е тука некаде. :smir:

Абе знаеме одамна дека е од Макпетрол , но сепак е факт дека во споредба со другите тв станици во Македонија е најдеполитизирана...и не само тоа , Телма е телевизија на која барем досега не сум сретнал шундовски емисии и програми...држи ниво на програмата , без разлика дека многумина ќе речат дека била досадна за гледање...јеби га , народов е навикнат да гледа идиотски емисии какви шо се даваат на А1 и Сител , а на Телма претежно се емисии од културата и таканаречени уметнички филмови.

Абе знаеме одамна дека е од Макпетрол , но сепак е факт дека во споредба со другите тв станици во Македонија е најдеполитизирана...и не само тоа , Телма е телевизија на која барем досега не сум сретнал шундовски емисии и програми...држи ниво на програмата , без разлика дека многумина ќе речат дека била досадна за гледање...јеби га , народов е навикнат да гледа идиотски емисии какви шо се даваат на А1 и Сител , а на Телма претежно се емисии од културата и таканаречени уметнички филмови.

Супер си е Телма,само една критика до нив,мора да ги сменат спортските коментатори,многу се приспивни :pos2:

Овие за СИТЕЛ што гласале , ЛЕГЕНДИ, уште да имат објаснување за нивниот став...
Инаку колку СИТЕЛ е политизиран сфатив кога пред некое време се избираша најдобри спортисти и спортски работници на оваа телевизија...
Половина муабет им беше „ВЛАДАТА„, многу беше банално , а и не одговараше со поентата на манифестацијата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom