Пораки до Вашиот претпоставен/шеф на работа.

• Креатор на темата Креатор на темата Allita
  • Време на започнување Време на започнување
Абе јас сум шеф на самиот себе :)

Shefe jas da sum ti shef ke ti dadev ushte dve plati denes! Ama me iznasmea! :)

posho ja za shef si go smetam trenerot posho kosharkata mi e ko rabota ne bi mu kazal nisho tuku bi go istrchal onaka opasno kako sho me trcha on mene mamata ... :):):):):):):)

Bi i preporacala na mojata sefica da odi na odmor, taka malku podolg, pa da se odmoram i jas malku od nea.:party3:

Шефе кај се видело у недела состанок! Аман више! Пари даваш душа вадиш!:blabla:

Eve go mojot sef momentalno sedi do mena i pie rakija da go ebam! Mojot sef e mnogu dobar coek ama koa ke se napie e malce zbaegan. Sea ni raskazuva za mmc (man machine console) i slusa kraftwerk kao da nema popametna rabota da go ebam! Inaku do nego sedi seficata a za nejze nemam komentar oti e Kolo Bogdan!

Шефе, од утре можеш да одиш да шеташ да бараш друг вработен...јас барам друг шеф дефинитивно...и дефинитивно не како тебе...понуди овде и сега...:icon_lol:

:shok:Slusam muabeti, se nadevam oti se tocni, mojta sefica si zaminuvaaa, za stalno!:je:Super! Eden sef pomalce....

Шефе, СКИНИ МИ СЕ БЕ !

Шефе ти не си нормален...кој те ставил за шеф...нека се фрли у Вардар, под итно...ај се гледаме утре...

шефе попуши курац и у живо ке ти кажам

Јес да не ми е формално шефица али ипак ниво над мене и ја на њума:

Шефице да не би размислувала гласно т.е. да м`чиш работата би ми била РАЈ !!!

Дај си една година слободна дека веќе не личиш на човек и многууу замараш!!!:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom