Пораки до Вашиот претпоставен/шеф на работа.

• Креатор на темата Креатор на темата Allita
  • Време на започнување Време на започнување
Право плата ебаго. Ентузијазам малце. Ако се докажеш ќе те качат горе на железничка. Да ја титкаш сирената.
Еееее, само на пари да се мислело :)

Јас на шефот би му напишал:
Шефе, ти си најдоброто нешто шо и се десило на фирмава. Кога доаѓаш на работа фирмата добива димензија на светилиште. Шефе... ти си толку добар, да беше половина човек ќе те викав Тереза.
Шефе, некна ја слушнав таа дебелата на телефон како те оговара. Пичка и материн, ти работа и даваш, а она тебе дека си бил дебел.
А тоа ушкото шо не знае шрафцигер да фати, те пцуеше демек си го карал. Море да го ебеш шефе. А коа бевме на ручек за нова година, шефе, тој скотот од одржавање се смееше дека си се изфлекал од ражничот. Да му јебем матер шефе. Ја ќе те избришев ако се бришеше. Ама ептен флека беше.
Шефе пушти душа оти има и тука шо те сакаат. Еве на педеро шо му се расипа таквото у средата ќе те ебел. Демек срање си му продал. Буљаш.
Шефе, има ли шанси слободно у чвртак?

Shefe denes da ne se javeshe od sabajle...ja ke ti se javev i...aj ne e za kazuvanje...btw, fala ti shto mi kaza: Odlazi, i to odmah!...lele ama me napravi srekna...aj utre kazi mi povtorno taka...Plz...:se_ molam

Лелееееее што би му изнапишала.....само не смеам :( тоа заради синот негов ,секогаш е на нет, па може да си го препознае.....:raz:

sagaqua напиша:
Лелееееее што би му изнапишала.....само не смеам :( тоа заради синот негов ,секогаш е на нет, па може да си го препознае.....:raz:

Pa mojot shef e non stop na net...i sega treba da se plasham...???
Ajde ne se zamaraj ako se prepoznae...se prepoznae...teba da si znae kakov shef e...:icon_lol:

другарче напиша:
само кратко.... шефице одјеб

podobro zaeb da i dadeshe poarno ke i dojdeshe...:pos:

Shefe koga planirash plata da ni dadesh, aman vishe se potroshivme eb*go....praznici ova ona...frli nekoja banka...ne se trpi vishe....:se_ molam

Shefe ako ne dadesh plata ovie denovi, ke si najdam drug shef...taka da znaish!!! :)

ja ne rabotam,taka da imam poraka do direktorot na skoloto vo koe sto ucam Vasil Antevski-Dren ili Boris,do Nebojsa
-da nema roditelski do kraj na godinava
-i kratete ni po 1 ili 2 casa od ustavno ureduvanje kaj Vlado Grncarevski

smizlicka напиша:
ja ne rabotam,taka da imam poraka do direktorot na skoloto vo koe sto ucam Vasil Antevski-Dren ili Boris,do Nebojsa
-da nema roditelski do kraj na godinava
-i kratete ni po 1 ili 2 casa od ustavno ureduvanje kaj Vlado Grncarevski
Jas zum za vtoroto!:pos:

Allita напиша:
Pa mojot shef e non stop na net...i sega treba da se plasham...???
Ajde ne se zamaraj ako se prepoznae...se prepoznae...teba da si znae kakov shef e...:icon_lol:

Ма знае он каков прототип е.....ама во право си, баш ми е гајле и ако се препознае:wink: .

Порака до шефот: Уште два мандати малку ти се, не ми се пали семафорот на тебе:baeh:

Јас мислам дека шефот ми чита постови...замислете ми дадоа плата денес...Шефе фала ти! :)

"Boss im sorry for not being able to attend the meeting. I was fucking busy, or vice versa...."

~Yours cincerly, Kyril Torhco

Шефе, ај ако сакаш отвори ја првата фиока.

- Има една папка и пишува рекапитулар 2005 на неа.
- Земи ја.
- Има едно џамџе под папката?
- Зелено е и тапо, така.
- `А ми бричиш qr-ot!

Ја уште еднаш ќе кажам : Marie-Claire Fonty et Serge Pioli - одлични сте и продолжете тaкa :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom