Кој кого е?

• Креатор на темата Креатор на темата Serengeti
  • Време на започнување Време на започнување
Процедурално:
Ти маЖко си или женЦко?
Прашувам за да знам како да ја разберам темава?

Машко е. Нели прашува дали вие мажите ебете или ве ебат жените.
А мое мислење е дека секако жените ебат, без многу образложувања.:pipi:

За љубов, водење љубов, па и чисто секс за една вечер се потребни двајца.. Да го видам типот да е*е ако нема што? Ја мислам - И момците и девојките подеднакво во нормални услови.. Ако не шири девојката нозе само ради реда за кеш или за нешто било што.

Ај чим си машко еве, ветено сторено!
Е ова ме интересирало од дамна јас ќе си дадам мое мислење после вие кажете си го своето. Го знаеме оној стереотип машко ќе легне со цура некоја и утредента ќе си исппофали на цело маало што и правел како ја работел што се не му правела и остали работи. :vozbud:
На цело мало не АМА ако не се пофалиш на најблиските пријатели за сефте тогаш исто ко да не си свршил, ЕБАГО!
Многу е глупо да збориш за нешто толку интимно да се " фалиш " дека нешто си направил кога всушност ние машките не сме тие кој треба да се тагираме како Јебачи
А мислиш дека жените не се фалат? Они си ќутат и нејзината другарка не знае дека, на пример: ти си свршил после 5 минути? М?
Е сега прашањето е кој кого ебе... дали ние машките ги ебеме жените или они не ебат нас...значи џабе им е на сите они ситни души што прават муабет колку ебеле што им правеле кога сето тоа е обратно бачко..хехе
Тоа што се дешаа во кревет треба и таму да остане и да не се дели на друго место зашто може ќе ми кажеш на мене и ќе ти фаќам сеир :vozbud:
Обратно е бачко ако дозволиш да биде обратно! А ебењето е взаемно ама трпител на дејството е еден и зависи обратнопропорционално од рамноста на мозокот на учесниците, во просек машките ебат но ’господ да чува од женска беља’ ЕЈ! :toe:

Машко е. Нели прашува дали вие мажите ебете или ве ебат жените.
А мое мислење е дека секако жените ебат, без многу образложувања.:pipi:
aj barem malku obrazlozi,ne mora mnogu.

Ај чим си машко еве, ветено сторено!

На цело мало не АМА ако не се пофалиш на најблиските пријатели за сефте тогаш исто ко да не си свршил, ЕБАГО!

Верувај на никој, не знам зашто па да се пофалиш патиш ли комлекс ако не се пофалиш не можам да сфатам...уствари не уште не си бил изгорен од некој твој " другар " али ќе сфатиш со време за што ти правам муабет.

А мислиш дека жените не се фалат? Они си ќутат и нејзината другарка не знае дека, на пример: ти си свршил после 5 минути? М?
Абе не се фалат сигурно ко нас ние правиме брда и долини дека планини се рушеле

Обратно е бачко ако дозволиш да биде обратно! А ебењето е взаемно ама трпител на дејството е еден и зависи обратнопропорционално од рамноста на мозокот на учесниците, во просек машките ебат но ’господ да чува од женска беља’ ЕЈ! :toe:
Ова што го напишав беше мои излагање мислење вие треба да си го кажете вашето, што мислите и како ....иначе е наменето за они празни души што ако им даде девојка ја оговараат на цело маало и после тебе кога ќе ти дојде редот ќе ти каже а не може и ти ќе се фалиш :vozbud:
ме сфаќаш ли сега пријателе

aj barem malku obrazlozi,ne mora mnogu.

:)
Е ај. Еве едно најопшто образложение, што е веќе кажано на темава. Маж како маж, од 10 девојки 9 би ебел, а од нив само 1 може и ќе прифати. Според тоа, таа го ебе него затоа што така одлучува и сака, за разлика од него кој само сака да ебе.
А и кога се работи само за двајца, еве пар нека бидат. Попросто кажано... тој сака и бара, ама таа му дава тогаш кога таа сака да го ебе. Логично е нели... како може да е извршител на делото тој што бара?
Најверојатно муабетов нема да ви легне на сите, ама така е. Добро, морам да кажам, част и чест на исклучоци.:baeh:

Ова што го напишав беше мои излагање мислење вие треба да си го кажете вашето, што мислите и како ....иначе е наменето за они празни души што ако им даде девојка ја оговараат на цело маало и после тебе кога ќе ти дојде редот ќе ти каже а не може и ти ќе се фалиш :vozbud:
ме сфаќаш ли сега пријателе
Како не? Јас уште одма те сВатив и само си дадов мое гледање!
....иначе е наменето за они празни души што ако им даде девојка ја оговараат на цело маало и после тебе кога ќе ти дојде редот ќе ти каже а не може и ти ќе се фалиш
Ако веќе сте и фатиле ред на девојката, тогаш пријателе нема шо да се секираш многу многу: ако дала, дала а ако не дала не дала-исти кур ти е! И во просек е така, ако другар ми ебел нешто тогаш јас тоа нешто можам да го користам само како член на групата за ’справување со кризни ситуации’! А ти ме разбра мене сега?:toe:
... како може да е извршител на делото тој што бара
Граматички гледано: тој шо бара не може да е трпител на дејството, барем во македонскиот јазик е така! И не само овде, секад е така, пример: сакам чаша сок, сокот не е извршител јас сум врштиел, јас го сакам а сокот е предмет т.е. трпител на дејството! :toe:

Ма што зборите ....бе човек да се убие од смеа:pos2:
Нема таа го ебе него ни тој ја ебе неа ,сексот е взаемно задоволство меѓу две личности ,никој никого не ебе ,сексот чин кој се изведува со согласност меѓу две зрели особи ,крај на програмата.

:)
Е ај. Еве едно најопшто образложение, што е веќе кажано на темава. Маж како маж, од 10 девојки 9 би ебел, а од нив само 1 може и ќе прифати. Според тоа, таа го ебе него затоа што така одлучува и сака, за разлика од него кој само сака да ебе.
А и кога се работи само за двајца, еве пар нека бидат. Попросто кажано... тој сака и бара, ама таа му дава тогаш кога таа сака да го ебе. Логично е нели... како може да е извршител на делото тој што бара?
Најверојатно муабетов нема да ви легне на сите, ама така е. Добро, морам да кажам, част и чест на исклучоци.:baeh:
najcestata greska sto ja pravat zenskite,e bas ovaa.maz os 10 zeni sto ke saka da gi legne,najverojatno site do edna ke gi legne,samo zavisi koja na kakov nacin,a sekoja od niv sakala ili ne,ke bide iz..ana.e sega stom ti vikas deka edna od deset bi mu dala,a on sepak ke gi legne site do edna(samo zavisi koja kako ke ja ubedi),jasno i logicno e koj ja vodi igrata.
taka sto,navistina ne znam kako zamisli deka taa go e.e nego,zatoa sto saka,a mu dava bas zaradi toa sto ON saka,zatoa sto ako bilo ostaveno na nea,najverojatno ke se e..la so vibrator,zatoa sto nema hrabrost da go napravi toa sto go saka.a taa mu dava koga on ne saka?ili?
i sto e najinteresno,a kako moze pa da bide izvrsitel na deloto,taa sto ispolnuva necie baranje,i go pravi toa na necie baranje,a ne na svoe,zatoa sto ako bese ostaveno na nejze,najverojatno ke e.ese nekoj vibrator.koj patem i nemase da i bara.:smir:

Нема таа го ебе него ни тој ја ебе неа ,сексот е взаемно задоволство меѓу две личности ,никој никого не ебе ,сексот чин кој се изведува со согласност меѓу две зрели особи ,крај на програмата.
Абе златна, во право си, ама кога веќе се прашува, што друго да се одговори?:pos2:

najcestata greska sto ja pravat zenskite,e bas ovaa.maz os 10 zeni sto ke saka da gi legne,najverojatno site do edna ke gi legne,samo zavisi koja na kakov nacin,a sekoja od niv sakala ili ne,ke bide iz..ana.e sega stom ti vikas deka edna od deset bi mu dala,a on sepak ke gi legne site do edna(samo zavisi koja kako ke ja ubedi),jasno i logicno e koj ja vodi igrata.
taka sto,navistina ne znam kako zamisli deka taa go e.e nego,zatoa sto saka,a mu dava bas zaradi toa sto ON saka,zatoa sto ako bilo ostaveno na nea,najverojatno ke se e..la so vibrator,zatoa sto nema hrabrost da go napravi toa sto go saka.a taa mu dava koga on ne saka?ili?
i sto e najinteresno,a kako moze pa da bide izvrsitel na deloto,taa sto ispolnuva necie baranje,i go pravi toa na necie baranje,a ne na svoe,zatoa sto ako bese ostaveno na nejze,najverojatno ke e.ese nekoj vibrator.koj patem i nemase da i bara.:smir:

Оставено е на нејзе. Дава нешто само ако таа сака да не е тоа еден обичен вибратор.:smir:

Абе златна, во право си, ама кога веќе се прашува, што друго да се одговори?:pos2:

Оставено е на нејзе. Дава нешто само ако таа сака да не е тоа еден обичен вибратор.:smir:
za da dade,treba prvin nekoj da i pobara.ili pak mislis deka NUDI,samo ako taa saka,togas veke e nesto drugo.:smir:

pa mnogu jasno,nema tuka dilema.

Prosto e be, mazot ebe, ama se dur ne naleta na Janine Lindemulder. E taa ne da go ebe, ima da go unakazi od ebenje. :):):):vozbud::vozbud::vozbud:

Edniot e*e ako se raboti za siluvanje. Se drugo e deka podednakvo si se e*avaat:)

Е ова ме интересирало од дамна јас ќе си дадам мое мислење после вие кажете си го своето. Го знаеме оној стереотип машко ќе легне со цура некоја и утредента ќе си исппофали на цело маало што и правел како ја работел што се не му правела и остали работи. Многу е глупо да збориш за нешто толку интимно да се " фалиш " дека нешто си направил кога всушност ние машките не сме тие кој треба да се тагираме како Јебачи, зашто...
Еве пример:
На улица се наредени 100 машки, и девојка има право да избере со кој ќе легне вечерта. Ме интересира дали некој од машките ќе ја одбие хммм...
Истиот пример наредени 100 жени на улица и машко треба да избере со која ќе легне вечерта...што мислите колку од овие жени ќе се сложат на такво нешто...и двата случаја се земаат нормални примери...
Е сега прашањето е кој кого ебе... дали ние машките ги ебеме жените или они не ебат нас...значи џабе им е на сите они ситни души што прават муабет колку ебеле што им правеле кога сето тоа е обратно бачко..хехе
Тоа што се дешаа во кревет треба и таму да остане и да не се дели на друго место зашто може ќе ми кажеш на мене и ќе ти фаќам сеир :vozbud:

Ako ne se pofalis kako da ne si ebel.
A toa so 100 zeni,citav nekoe istrazuvanje deka vo prosek po drzavi, 4 bi legnale od 100.A mazite ti se prikazna za sebe :tapp:

Ako ne se pofalis kako da ne si ebel.
A toa so 100 zeni,citav nekoe istrazuvanje deka vo prosek po drzavi, 4 bi legnale od 100.A mazite ti se prikazna za sebe :tapp:

" Ебати среќата ,на сите девојки да сега сум им бил втор "
Хехехе закон, :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom