ВО ШТО верувате?

Највеќе верувам у Кристофер...а уште повеќе од највеќе у брат ми.
А у врска со мене...ги остаам другите да веруваат у мене, ја иам поважна работа.

па верувам во себе и во најблиските и во силата која шо го створила се ова

Macedalien напиша:
Ко ќе споредиш двете здебелени во постов излегува верувем у никој и ништа :pos: :pos: :pos:

е да тоа искача како примети бе у пм:icon_lol:

oooo koj skeptik sum za seee!!...ama ete neznam sto me tera da se soglasam deka postoi nekoja paralelna dimenzija do ovaa nasava-smrtna i nesovrsena kako sto e!!!i toa...ama sto e toa????ee toa - pogoduvajte!?

Верувам во господ, во самата себе, и во оние кои јас чувствувам дека се за верување, а верувајте, добро ми успева тоа!
Не значи понекогаш дека ако ви е роднина или близок, треба потполно да му веруваме...и тие можат јако да не зафркнат...
од искуство кажувам...затоа, верувајте си на самите себеси!
Верувам во енергии и како да речам.."психички" сили!

Veruvam pred se vo Boga i vo se sto e povrzano so pravoslavie i hristijanstvo,a potoa veruvam vo samata sebe,se vodam spored sopstvenata intuicija i razum i dosega e ok....

Верувам дека вербата стои над се...

Верувам дека не ми преостанува ништо друга освен да верувам...

Верувам во сето она што можам да го разберам...

Да ...навистина вербата е таа што седи на тронот.

А јас мојата верба одлучив да ја ставам во здравиот разум , во себе , во знењето , науката , да бидам скептичен и да се препрашувам ....Дали навистина тоа е така?!?!

Veruvam vo svoite ideali. Veruvam vo nasata ekipa od navivackata grupa Romanticari. Veruvam vo gospod. Se na se imam problem sto premnogu veruvam :vozbud:

Верувам само во она што ќе го видам, верувам во Господ и она сила што ми дава волја за утре. Верувам само на мајка ми и сестра ми и најблиските 2-3 особи и ТОЛКУ. Жал ми е што го загубив осетот за верување, сакам да верувам во други но неможам, едноставно неможам. Верувам во интуиција, претчуство.

Верувам во себе, во сопствената интуиција и на другарка ми. И толку. Во ништо повеќе.

veruvam vo gospod - prosto potreba i strast ( zaradi kodeksite ) sto ni gi ukazuva religijata / dobro , ubavo .... loso ...
zaradi toa sto celam da bidam "bezprekoren" .
veruvam vo semejstvoto vo prijatelite , vo toa kolku dobro pravis tolku so poubavo ke ti se vrati -
verbata e samo pravec , patokaz da se koordinirame kon normalnosti i bezspokojstvie , ako se sledat spomenative segmenti ili postapki ke mozam da spijam mirno , da se razbudam so pomislata deka me ceka nesto ubavo , a ne "kursum" ili ne daj boze uste poloso nesto .
pozZ

...Hmm..Veruem vo sebe najprvo i najmnogu...
Veruvam vo moite..I najbliskite prijateli...

..Mislam deka toa bi bilo sve..:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom