СДСМ очекува минимум 20 градоначалнички места

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување

Дали мислите дека е реално СДСМ да очекува од 20 до 30 градоначалнички места?

• Да

Гласови: 50 24,0%
  • Не

Гласови: 158 76,0%

• Вкупно гласачи
    208
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се секирај,ќе ви ги даеме по 22 Март,посебна програма и интернет кампања ќе ви приредиме.:helou:

дај сега барем некои да знаеме што не очекува :pos2::pos2::pos2::pos2:
па да подискутираме малку :pos:

Sdsm ke osvoi okolu 6-7 opstini sto e katastrofalno za takva partija kako niv ,ama toa e toa

Посеала баба до три зрна просо...а гладна кокошка просо сонува!

Ах, зошто нема поарна опција од овие две никакви?

Кои 2 ??? имаш многу повеќе од 2 !!! само работата е што не им се дава шанса на другите... едните и другите се вртат цело време у кругов... Плави па Црвени.. па пак Плави па Црвени.. и пак Плави па Црвени.. и тн

СДСМ во Кавадарци не тепа

За другите градови не знам ама, верујте ми, за Кавадарци е се јасно. ВМРО лани победи со 3 на према 1, а сега имат и добар кандидат и покрај тоа страшно работат на терен.
Капак на тоа е што СДСМ во Кавадарци се скроз раскарани, а ставија и кандидат кој до вчера не знаеше во која партија да отиде да го примат. Другите кандидати се 4 би рекол циркузанти кои само сакаат да се појават на ТВ.
Мислам оти кај нас нема да има ни втор круг. И да има сигурно победува ВМРО-ДПМНЕ со Александар Панов. Е после ќе видиме што ќе направи за градот. Да се надеваме дека ќе го биде.
Да живее Кавадарци!

Во СДСМ моментано е кри3но време и има слаби кадри. Иако сум поддржувач на СДСМ, сепак нема реални шанси 3а минимум 20 градоначалнички места. СДСМ може да ги добие: Велес, Струмица, Скопје(градот... што ќе биде многу тешко), Струга. 3а другите места ќе биде тешко.

ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОВЕЌЕ

За другите градови не знам ама, верујте ми, за Кавадарци е се јасно. ВМРО лани победи со 3 на према 1, а сега имат и добар кандидат и покрај тоа страшно работат на терен.
Капак на тоа е што СДСМ во Кавадарци се скроз раскарани, а ставија и кандидат кој до вчера не знаеше во која партија да отиде да го примат. Другите кандидати се 4 би рекол циркузанти кои само сакаат да се појават на ТВ.
Мислам оти кај нас нема да има ни втор круг. И да има сигурно победува ВМРО-ДПМНЕ со Александар Панов. Е после ќе видиме што ќе направи за градот. Да се надеваме дека ќе го биде.
Да живее Кавадарци!

Апсолутно си во право!
Александар Панов е победник во првиот круг во Кавадарци, а ВМРО-ДПМНЕ ќе има мнозинство во советот. Затоа што

ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОВЕЌЕ!!

Така е! Да живее Кавадарци!!!

На крајот во Струмица ќе има многу плачење, така ми стојат работите. СДСМ смета на сигурна победа во Струмица. Ќе биде интересно :tapp:

Сега не знам дали добро прочитав дали навистина очекуваат 20 градоначалнички места, или пак 2 места сигурно авторот на темата мислеше 2 печатна грешка, се прифаќа.

седесето можеби ,можеби ке победи во Ресен,Росоман,Велес,некоа скопска општина и толку..........

На крајот во Струмица ќе има многу плачење, така ми стојат работите. СДСМ смета на сигурна победа во Струмица. Ќе биде интересно :tapp:

3ш мислиш дека Силвана Бонева повеќе ја сакаат во Струмица? Па она нема поминато повеќе време од мене во Струмица бе, па 3а градоначалник ќе ми се кандидра. Ќе и3губи и тоа многу,па бугарскиот пасош и да ја нема од Македонија.

Струмица е друга приказна. Инаку СДСМ очекуваат премногу за градоначалничките места:smir:

3ш мислиш дека Силвана Бонева повеќе ја сакаат во Струмица? Па она нема поминато повеќе време од мене во Струмица бе, па 3а градоначалник ќе ми се кандидра. Ќе и3губи и тоа многу,па бугарскиот пасош и да ја нема од Македонија.

Силвана Бонева иако беше пратеник во собранието на Република Македонија, секогаш беше достапна на народот. Нема валкано минато, политичка кариера подолга од 15 години без ниту една дамка на неа, а ја има и подршката на ВМРО-ДПМНЕ. Не прашањето, дали ја сакат Силвана Бонева во Струмица, тоа е наметната теза. Како што не можам јас да го сакам ЗАЕВ,ГОДЕВ,ПАТРИКОВ, ОРЦЕВ,ПАРТАЛОВ И КОМПАНИЈА така и СДСМ не може да ја сакаат СИЛВАНА БОНЕВА: Во Струмица ке биде интересно до самиот крај.

Па како може да го сакате ЗАЕВ кога тој изврши класичен грабеж во СТРУМИЦА и потоа беше помилуван. Ако беше невин немаше да добие помилување Нели?

седесето можеби ,можеби ке победи во Ресен,Росоман,Велес,некоа скопска општина и толку..........

и во ресен не му е сигурно, тесно е. А во Струмица се знае кој ќе тепа, Заев не можат да го сменат од таму.

Sigurno ne se Strumichani glupi pa da gi zaboraat delata na Zoran Zaev i da izglasaat gradonachalnik koj nikogash ne pomirisal vo Strmica a kako zgora na toa ima Bugarski pasosh.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom