Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aleksandar Panov bez razlika dali imal ili nemal visoki rabotni mesta...kako so citam pogore poveke na toa aludirate..tuku covekot pred se si e lokalpatriot..pa neli za gradonacalnik na gradot toa i e najvazno..nekoj so si go saka gradot i narodot za da naprave nesto..
Oti imame eden do sea so ni sam ne se sakase a ne pa narodot ili gradot.dosta ni e od takvi gradonacalnici i dosta ni e od anunimusi kako andosija ili pa tia risto...koj se oni u gradot??? so napravile do sega??? osven so andosija e profesorka i edna obicna prodavacka na oriflame...so drugo e ona u kav??
Aleksandar ne bi rekla kako so gore ste napisale deka e anonimu...stom covekot tolku vreme si a vode partijata u gradot znaci ama ic ne e anonimu.
I Aleksandar pred se e poln so vizija, idei, planovi kako kavadarci da go izdigne vo poubav i porazvien grad...jas licno veruvam deka vo toa ke uspee samo treba na covekot da mu a dadime podrskata...a ubedena sum i deka ke ja dobie..
тој сто не гласа за вмро не гласа мудро...впрочем има ли мудро гласање...а тоа дека има факултетлии не би го спорел незнам немам отидено у партиски штаб,ама едно знам-факултетлиите ја извршија нелегалната приватизација и криминалот значи транзицијата(помош имаа и од правен факултет-професорите мислам)па испаднаа боза закони за стечајни управници и можности за одолговлекување на судски спорови бла бла бла...па после тие од сдс тргнаа у вмро кога дојде љубчо а беа добредојдени поради донациите а и овие од ВМРО научија нешто-не е факултетлија по дефиниција добар човек...тоа е до карактер-а нели имаше судење на некои кои направиле криминал во тогашно ЕСМ(да не беа 8 или 10 души)тука сдс сакаше да докаже дека еве добивме избори и одиме против криминал-со што се докажа дека судството е исполитизирано(тоа е факт не само за овде низ цела македонија) :helou:[FONT="]Абе Сајбердуде, не се прави Сајбер дудук. Точно е, се лажеш – моето пишување ти звучело заканувачки, а јас само те учам да гласаш мудро. А не ти е ни многу мудро со мене да се закачуваш.[/FONT]
[FONT="]Па нели ти е јасно токму од листата на ВМРО-ДПМНЕ ќе има мнозинство советници во советот. Да те прашам како ќе владее твојот Кејбл Гај без советници? Па тој нема ни советничка листа! Мисли малку што пишуваш.[/FONT]
[FONT="]Те молам и да престанеш со објавувањето на тие огромни слики како некролози и текстови од цела страна. Дури [/FONT][FONT="]2937x4081[/FONT][FONT="]!!?? Кликнав по грешка и компјутерот ми се замрзна. Намали ја малку барем сликата, ова тука не е билборд, а и немат сите пари да си купат брзи и моќни компјутери како тебе.[/FONT]
[FONT="]Твојот Душко бил добар менаџер?? Абе мојта баба Мара ќе биде уште поарен менаџер ако нема конкуренција. Неговите програми на кабелската беа катастрофа до вчера, а знам исто ќе биде и по изборите. Дали знаеш ти од кого и како он ја доби концесијата за да стане “добар менаџер“? А сега уште и скока.[/FONT]
[FONT="]Ако е толку убав бизнисмен (а мене и по малку ми личи на жена), што тогаш сака во политиката. Нека си остане во бизнисот. Зошто му е политиката кога и не ја разбира? Баш би сакал да го видам да се закачи со големите партии. Доста е после да му ја бојкотираат наплатата и ќе банкротира за 2-3 месеци. Нека си седи мадро или мудро, како сакаш. Не му требала оваа работа. Толку ли не може да увиди дека нема шанси против големи партии? Каде се пика кај што не му е место. Не успеа во ЛДП, па сега ќе успеел сам. Смешно. Се чудам и крстам колку се луѓето мераклии за чалам. [/FONT]
[FONT="]Вчера го изгледав на ТВ седнале околу него, татко му, сватот и сваќата, роднини и пријатели. Луѓе кои немаат појма од политиката. Тоа ли е неговиот тим? Со нив ли ќе ги реализира неговите проекти? Па дали он знае оти кај нас во ВМРО-ДПМНЕ само мојта комисија за образование брои над 70 члена – сите со факултет. Ако не верува, слободно нека ја праша Гичка, сестра и на жена му. Не знам дали и таа ќе гласа за него.[/FONT]
[FONT="]Ете се изнапишав, а не заслужува толку.[/FONT]
[FONT="]Само да завршам со мојта поента:[/FONT]
[FONT="]ГЛАСАЈТЕ МУДРО! [/FONT]
[FONT="]Абе Сајбердуде, не се прави Сајбер дудук. Точно е, се лажеш – моето пишување ти звучело заканувачки, а јас само те учам да гласаш мудро. А не ти е ни многу мудро со мене да се закачуваш.[/FONT]
[FONT="]Па нели ти е јасно токму од листата на ВМРО-ДПМНЕ ќе има мнозинство советници во советот. Да те прашам како ќе владее твојот Кејбл Гај без советници? Па тој нема ни советничка листа! Мисли малку што пишуваш.[/FONT]
[FONT="]Те молам и да престанеш со објавувањето на тие огромни слики како некролози и текстови од цела страна. Дури [/FONT][FONT="]2937x4081[/FONT][FONT="]!!?? Кликнав по грешка и компјутерот ми се замрзна. Намали ја малку барем сликата, ова тука не е билборд, а и немат сите пари да си купат брзи и моќни компјутери како тебе.[/FONT]
[FONT="]Твојот Душко бил добар менаџер?? Абе мојта баба Мара ќе биде уште поарен менаџер ако нема конкуренција. Неговите програми на кабелската беа катастрофа до вчера, а знам исто ќе биде и по изборите. Дали знаеш ти од кого и како он ја доби концесијата за да стане “добар менаџер“? А сега уште и скока.[/FONT]
[FONT="]Ако е толку убав бизнисмен (а мене и по малку ми личи на жена), што тогаш сака во политиката. Нека си остане во бизнисот. Зошто му е политиката кога и не ја разбира? Баш би сакал да го видам да се закачи со големите партии. Доста е после да му ја бојкотираат наплатата и ќе банкротира за 2-3 месеци. Нека си седи мадро или мудро, како сакаш. Не му требала оваа работа. Толку ли не може да увиди дека нема шанси против големи партии? Каде се пика кај што не му е место. Не успеа во ЛДП, па сега ќе успеел сам. Смешно. Се чудам и крстам колку се луѓето мераклии за чалам. [/FONT]
[FONT="]Вчера го изгледав на ТВ седнале околу него, татко му, сватот и сваќата, роднини и пријатели. Луѓе кои немаат појма од политиката. Тоа ли е неговиот тим? Со нив ли ќе ги реализира неговите проекти? Па дали он знае оти кај нас во ВМРО-ДПМНЕ само мојта комисија за образование брои над 70 члена – сите со факултет. Ако не верува, слободно нека ја праша Гичка, сестра и на жена му. Не знам дали и таа ќе гласа за него.[/FONT]
[FONT="]Ете се изнапишав, а не заслужува толку.[/FONT]
[FONT="]Само да завршам со мојта поента:[/FONT]
[FONT="]ГЛАСАЈТЕ МУДРО! [/FONT]
more site se spioni i kodosi za nis ne i biva:nenene: