Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Пејачка на годината...?????

А иначе за тоа што не даваат награда пејач на година, знам дека поради почит кон Тоше но човекот отиде незнам зашто не почнат да даваат и таква награда зашто тотално демотивирачки делува кон младите пејачи кои сигурно си мислат дека нема никогаш да излезат од сенката на Тоше...

Ќе ги молам поупатените со тајмингот на Канал 5, да ми кажат во колку саат денес, е таа фамозна снимка од Златна Бубамара. Баш да видам дали и оваа манифестација, доживеа да се усере, ко шо викате...

Јас колку што читнав коментари на МММ, викаат дека оваа била најлоша досега манифестација.

Вечер ќе се емитува од 20:00, иако е многу лошо денес да се емитува, бидејќи е 5 годишнина од смртта на Трајковски.

Ама сама успеа да си се уништи, кога не успеа да ги донесе најдобрите како што тоа го правеше претходните години, туку се некои споредни и нови ѕвезди.

Секоја година те истите па истите добиваат награди и тоа е веќе здосадено.

А факт е дека доста голем дел од нив не ни заслужуваат да ја добијат.

Пејачка на годината...?????

А иначе за тоа што не даваат награда пејач на година, знам дека поради почит кон Тоше но човекот отиде незнам зашто не почнат да даваат и таква награда зашто тотално демотивирачки делува кон младите пејачи кои сигурно си мислат дека нема никогаш да излезат од сенката на Тоше...

Калиопи ја снема, па изгледа од срам не ја доделиле наградата. :tapp:
Инаку, да, од почит кон Тоше не даваат награда за најдобар пејач, но и јас мислам дека треба да им се даде и на младите шанса, Тоше доби награда за животно дело лани.

Од кога си отиде Тони е тапа. Веќе не е ни смешно не ни интересно за гледање.

Па вака ја слушав синоќа на радио манифестацијата и се тоа беше у стил награда ко награда да се земе нешто а и одамна престана да има некакво значење било каква награда доколку не е парична,за жал манифестација повеќе служи за Ранко да собере некој денар од спонзори и ништо повеќе оти сите таму бесплатно се појавија а имаше еден куп спонзори токму затоа и немаше некој популарни таму оти тие си бараат пари како за настап а и никој немаше како special guest star оти треба да се плати,единствено нешто што беше интересно беа коментарите на водителот околу она што се случува кај нас и околу нас се останато беше досадно а и премногу долго трае.
Јас ги сфаќам некои пејачи кој се откажале од учество зашто е стварно досадно секоја година да добиваат едни исти награди оти тоа губи од значење не само што не е интересно.

Не треба ама ич д ане чиду, и Ранко си кажува дека кога како си ги дава наградите, смао што оваа година беше најлошото досегашно издание
Пред се, тоа е поради тоа што немаше спектакли и гости од странство како минатите години, немаше ѕвезди оваа година

Од кога си отиде Тони е тапа. Веќе не е ни смешно не ни интересно за гледање.
Баш така.
Вчера слушав на радио ама не е тоа тоа без Тони. Овој Сашо ли како се вика ке каже нешто смешно ама неможе со Тони легендата :)

јас бев, и да ви кажам единствени таму што вредеа беа водителот Сашко и изведбите на Next time и Тавитијан. се друго беше лошо, веќе видено и неинтересно. многу глупи живи настапи, плус не се доделија наградите за најдобар печај и најдобра пеачка, како и за најдобар албум ако добро се сеќавам.
Убаво беше, ама не ко што било претходните години:toe:

Овој па зевзекот секоја година добива Златна Бубамара и тоа само заради што Канал 5 го пренесува ова.

едит - Јас чисто онака, да си кажам, инаку и на мене многу ми е гајле кој ќе ги добие наградите.

Многу ми е гајле мене за наградите, џанам имаат академија како онаа која ги избира оскарите па ќе барам(Е) објективност. Важното е да понудат добра забава и излегување од шемата која ја гледаме секојдневно на ТВ, а со суштеството наречено Сашко презиме не му знам, тешко дека такво нешто ќе понудат.

Досаден човеку, дај повлечи се, не те бива или пробај да бидеш свој па можеби ќе бидеш интересен. Вака делуваш како бета верзија на хендикепиран Тони Михајловски.

пис.

Менаџеркава на Тоше ќе умре не може да седи нервоза ја фати невидена кога збореа за Тоше.
И на зевзекот му переле мозок изглеа.

Абе ок неможе Сашко со Тони,ама сега ова што го кажуваше за закониве и тоа каде можеш каква женска да најдеш се скинав дома од смеење.Ајде добри се засега ми се свиѓаа и Паркети и Тони Зен не беше лош.Ама во споредба со претходните години оваа е една од најслабите

Леле се наежив кога Кристијан збореше и коа ја дадоа оваа менаџерката

леле еј, Цацко е закон, како му ја тупна на тој од екипата на Бекстеџ со розовото сако-" Еве како изгледа црвена боја кога ќе обели":zver::pos:

Ова Бубамарава од година во година визуелно е иста навидум, тапа хумор, исти награди, исти фаци...
emo-015.gif
Шо би рекла тетка ти Бијонси :Baby I swear It's deja vu...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom