Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична беше оваа година Бубамара секоја чест,ја гледав на нет..А и Сашко доста интересна ја праи,да неаме вакви луѓе во Мк нема да иаме манифестации :D
Само Тоше фали за да добие награда за најдобар пеач..Браво и за Каролина за изведбата покажа дека е најдобрата пеачка во Мк.
Искрено не верував дека е Каролина таа што ја пееше, поубаво пее странски песни отколку своите.:)

Леле урлам од смеење, го бива Коцев :pos:
Срце се заебавам бе, сценарио е :pos:

Малце двоен стандард е вени да се сечат на Сашко Коцев а да се плука по битолчанецон кога горе доле слични "фори" имаат.
Али ај да видиме можда до крајот ќе се подобри Aurum Coccinellindae.

А да и уште нешто што ептен ме нервира.
Луѓето што одат на вакви настани.
Значи гарантирам дека Коцев да излезеше на сцена и да ќутеше луѓе ќе му се смееа пошто штом отишле на настан на кој што мора да се смеат и ако не смеат и ако не им се смешни финтите тогаш страв ќе им биде дека ќе ги сметаат за глупи па мора да се смеат за да испадне дека нели и они ги сфатиле форите.

Исто како македонската џез публика во македонија што оди на скопски џез фестивал.
Врска немаат од тоа што го гледаат ама битно им се допаднало пошто нели тоа го гледаат отмени луѓе па и на нив им се допаднало.

Пример:

Ова некаде во македонија да се изведе и да треба да се плати карта за ова 90% од луѓето ќе се воодушевуваат на смелоста на авторот,на начинот на интерпретација, на тоа како всушност биле просветлени после овој настап дека тишината е вистинската музика за нашите уши и доколку би имале уште една можност дупло би платиле за ваков настан.

А дома на само ќе го пцујат до пра-баба..

Не мене Бубамара ми е ок. Што почесто да ја има тоа подобро. Не ми чини публиката и хајпот за некои работи.

Не мене Бубамара ми е ок. Што почесто да ја има тоа подобро. Не ми чини публиката и хајпот за некои работи.
Епа таа е публиката. Да ги донесеме дипломатите од Европска Унија, за да биде се како што треба?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom