Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иди прочитај си го постот за печеницатаПоголема глупост немам прочитано до сега.
Зошто дискриминираш и избираш само еден??Иди прочитај си го постот за печеницата![]()
Што би кажаја Видук, или што?И ти после за хумор збораш ? Тиии, кој си се смеел на досетките на Бубамара како луд, да не ми се обраќаш повеќе.
Лелелеле кај лош дијалект па уште и празно место не остава помеѓу зборови, Свети Илија нема да те разбериШто би кажаја Видук, или што?
Абе дај не заебавајте и не летите високо.
Рон и Чолка нашле да збориф за хумор.
Првиот најголемо смеање му е мајка му кд га гицка или Гојатлау кд га дупи на плажу,а фтората е битолчанка и навива за Атлетико.Плус е најголем очај,нехумор,тузот,дрвен адвокат,суфлер и Петре Кодош Јајцето у едно.
Едино укусно у њума е сигурно само млеко од цицку.Зшто е битолчанка,само по млеко и јорурт су познати.И па су фторо место.
Бучен Козјак рулз!
Не кажа ја дека е антимакедонизам,него серете за џабе.Нема македонац што не се наежија,воодушевија или насмеаја на Бубамару.
Осфен некои оперирани од смислу за убаво или химор.Како гореспоменативе.
Усра се сс тога сфети Илију и сс мој дијалект.Лелелеле кај лош дијалект па уште и празно место не остава помеѓу зборови, Свети Илија нема да те разбери
Усра се сс тога сфети Илију и сс мој дијалект.
А башка си факинг Чолисмо на Кајгану форум.
Дефиниција за потсмеф.Доказ дека битолчани сте најнесмешни.У сфет.
Чолисмо ме, СтефиЦФЦ.Крај.
Илија бе.
Здраво Парва.
Здраво Илија.
Или ја или ти брат,нема друг.
Тачаааан ли си.Баки прска локал-патриотизмот од тебе на темава. Не е дека не се интересни Сашко и другиот кумановец, туку материјалот за работа им е мал од проста причина што немаме активен јавен живот и плус сме мала средина во која не смееш со никого да се замериш.
Ние сакаме Рики Џервејси да гледаме , ама толку се може.
Иначе битолчани се едни од ретките со добра заебанција, како ние од цел тој град сме казнети со оваа овдеприсутнава не ми е јасно
За Битолчани ти во уста да ги земиш треба два прсти да крениш првоУсра се сс тога сфети Илију и сс мој дијалект.
А башка си факинг Чолисмо на Кајгану форум.
Дефиниција за потсмеф.Доказ дека битолчани сте најнесмешни.У сфет.
Чолисмо бе, СтефиЦФЦ.Крај.
Илија бе.
Здраво Парва.
Здраво Илија.
Или ја или ти брат,нема друг.
Епа ајде требаше и шише ракија да му дадеа на сцена да испиеше и може ќе отскокнеше од сите повеќе така. Глупости најголеми.
Добро бе смирисе иронично и саркастично беше пишано.Епа ајде требаше и шише ракија да му дадеа на сцена да испиеше и може ќе отскокнеше од сите повеќе така. Глупости најголеми.
Се знае на јавна манифестација е глупо да запалиш цигара. Без разлика која е манифестацијата.
Да било нормално на јавна манифестација да се пуши на секое столче ќе имало пепељари. Ако ти се пуши излези од сала напрај пауза о и запали си едно.
I so sega, kje se vregjameТачаааан ли си.
Баки бе,мој ти е у гаки,одпозади хаха.
Не се губи, какф локал патриотизам.Овој нема врску сс Сашко Коцеф.
Сфи Бубамаре джсам ги гледаја.Како што кажа овој е нешто што ке не сплоти заедно у ке чуемо и видимо што се дешава.
Музика,уметност,хумор.
А кој сака само смеање нека си иде на стендап.
Има и смешке и несмешке,а и сфак различно си сфаќа.Боли ме мене кур дали Сашко е кумановац или од Пехчево.Битолчанац сигурно не е.
Солзи и смеа,Лет3,Чолисмо,Маријан Георгиевски,МкдВладе,Џонибигуд.
Крај.
А људи што сам ги запознаја од Битола.
Абе да кажеш само биле си Мујо и Хасо,готово, смееф се.
А возвраќаф сс најглуп хумор.