Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа калаштура освен професионално пушење кур ништо друго не може да објасни, нека чува таму мачките и нека се теши дека е некој фактор во државава ако објавува што и пишуваат обични напаленковци во ДМ. Тешка глуперда, ве жалам вие што ја следите, и оваа и онаа Ина многу фина. :pov:

Кој и да е,искочи повише сељак од @мкд владе .Овј барем пуши сфугде,а овј пуши пред сфите.Овј знае да црта,а овј незнае куде тера.
А заедно имаф стопееесе године.
Prvo so mi dojde na um posle tvojata ajde da recam sporedba i koga go gledav klipceto e deka ako po nekoja slucajnost ni gi izmesaat tvojata i mojata DNK, ova bi bil krajniot proizvod.
Drogiran seljak so glumi avangarda :D

Последно уредено:
Таман заборавив дека постои оваа.

Не ја изгледав цела, се успав на пола. Ама од тоа што гледав хајлајт ми беше Јапонецот, поголем Македонец од него нема. На таквите треба да им се даде државјанство.

Не ја изгледав цела, се успав на пола. Ама од тоа што гледав хајлајт ми беше Јапонецот, поголем Македонец од него нема. На таквите треба да им се даде државјанство.
ako e budala da prifati drzavjanstvo od ovaa severna kurtonijada alal mu vera

Фросина Фро е можеби во топ 3 најјезиви работи излезени од интернет просторите на Македонија, а конкуренцијата е огромна.

Немаш гледано, ама знаеш дека хуморот не го бива? Класика гомна јадење.

Имам гледано некои исечоци од досеткиве, но да дремам 2 саати пред ТВ за ова не фала.

Имам гледано некои исечоци од досеткиве, но да дремам 2 саати пред ТВ за ова не фала.
Али затој па дремеш и сереш 24/7 на форум.
А и ги глеаш најшунд работе ПроводаџијаџФарма и слични срања.
Легенда си Ронкаааа
Да не се пофториш никад.

Не су само досетке.
Има најразличан репертоар на музички стфари.Најразлични групе,хорови,уметници.
Имало е изведбе за почит, да се наежиш и да се гордееш што си македонац.
А и искрено некад сам се смеаја како луд.
Некад ич.

Али углавном овој е манифестација која барем едн пут годишно не собере сфите заедно и не обедини, да се потсетимо на стари и нови вредности кои ги поседуе наша естрада.

Бубамара не е само хумор,па она не е устфари стендап за да се коментираф смешке или несмешке

Доста кењате и сте самокритични за сфе македонско.Какфо такфо, наше си е.

А први сте да дркате на Ѕвезде Гранда и сфе што ви пласира Србија.
Срам да ви е.

Да бе, ако не си сакал бубамара си бил анти македонец. Поголема глупост немам прочитано до сега. Иначе сто пати имам пишано дека само проводаџија гледам, не гледам елита и фарма.

Али затој па дремеш и сереш 24/7 на форум.
А и ги глеаш најшунд работе ПроводаџијаџФарма и слични срања.
Легенда си Ронкаааа
Да не се пофториш никад.

Не су само досетке.
Има најразличан репертоар на музички стфари.Најразлични групе,хорови,уметници.
Имало е изведбе за почит, да се наежиш и да се гордееш што си македонац.
А и искрено некад сам се смеаја како луд.
Некад ич.

Али углавном овој е манифестација која барем едн пут годишно не собере сфите заедно и не обедини, да се потсетимо на стари и нови вредности кои ги поседуе наша естрада.

Бубамара не е само хумор,па она не е устфари стендап за да се коментираф смешке или несмешке

Доста кењате и сте самокритични за сфе македонско.Какфо такфо, наше си е.

А први сте да дркате на Ѕвезде Гранда и сфе што ви пласира Србија.
Срам да ви е.
И ти после за хумор збораш ? Тиии, кој си се смеел на досетките на Бубамара како луд, да не ми се обраќаш повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom