Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ви објасни
Prvo so mi dojde na um posle tvojata ajde da recam sporedba i koga go gledav klipceto e deka ako po nekoja slucajnost ni gi izmesaat tvojata i mojata DNK, ova bi bil krajniot proizvod.Кој и да е,искочи повише сељак од @мкд владе .Овј барем пуши сфугде,а овј пуши пред сфите.Овј знае да црта,а овј незнае куде тера.
А заедно имаф стопееесе године.
ako e budala da prifati drzavjanstvo od ovaa severna kurtonijada alal mu veraНе ја изгледав цела, се успав на пола. Ама од тоа што гледав хајлајт ми беше Јапонецот, поголем Македонец од него нема. На таквите треба да им се даде државјанство.
Немаш гледано, ама знаеш дека хуморот не го бива? Класика гомна јадење.
Али затој па дремеш и сереш 24/7 на форум.Имам гледано некои исечоци од досеткиве, но да дремам 2 саати пред ТВ за ова не фала.
И ти после за хумор збораш ? Тиии, кој си се смеел на досетките на Бубамара како луд, да не ми се обраќаш повеќе.Али затој па дремеш и сереш 24/7 на форум.
А и ги глеаш најшунд работе ПроводаџијаџФарма и слични срања.
Легенда си Ронкаааа
Да не се пофториш никад.
Не су само досетке.
Има најразличан репертоар на музички стфари.Најразлични групе,хорови,уметници.
Имало е изведбе за почит, да се наежиш и да се гордееш што си македонац.
А и искрено некад сам се смеаја како луд.
Некад ич.
Али углавном овој е манифестација која барем едн пут годишно не собере сфите заедно и не обедини, да се потсетимо на стари и нови вредности кои ги поседуе наша естрада.
Бубамара не е само хумор,па она не е устфари стендап за да се коментираф смешке или несмешке
Доста кењате и сте самокритични за сфе македонско.Какфо такфо, наше си е.
А први сте да дркате на Ѕвезде Гранда и сфе што ви пласира Србија.
Срам да ви е.