^Capo^
Креативец во движење:)
- Член од
- 18 февруари 2006
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 285
Jas si pominav super zurkata beshe ludnica. Imashe mal ognomet, mnogu pena sto iskreno me iznenadi ja si mislev ke frlat malku ama imashe mnoguuuuuu. Ogranizacijata beshe mnogu slaba bidejki nemashe pecati ili narakvici da mozes da iskocis i da se vratis ne pustaa, posle mnogu malku WC-inja imashe taka da preovladuvashe mokrenjeto vo majka priroda, nemashe livce kaj sto pisuva koj DJ od kolku saat e taka da vrska nemashe nikoj koj pusta muzika u odredeno vreme i red drugi gluposti. Site DJ bea dobri a cudno mi beshe Nikifor mnogu po tapeshe ejjj ja stavi muzikata na najtivko edno 15 minuti e se paleshe nebare na Ibiza e. E sea neznam dali imal problemi so opremataa ama mnogu beshe tivko koga beshe on.
Na zurkata imashe edno 4-5 kameri sto snimaa celo vreme taka da neznam dali ja davale na Play TV i... U globala beshe dobra zurkata ama organizacijata TAPA tipicna makedonska rabota.
Na flaerite pisuva demek 30 DJ a edvaj vidov 15, rekoa 3 stejdza a imashe 2 ama toa ti e....
Na zurkata imashe edno 4-5 kameri sto snimaa celo vreme taka da neznam dali ja davale na Play TV i... U globala beshe dobra zurkata ama organizacijata TAPA tipicna makedonska rabota.
Na flaerite pisuva demek 30 DJ a edvaj vidov 15, rekoa 3 stejdza a imashe 2 ama toa ti e....