.: 28 јули - Градиште - Flying From Ibiza to Ohrid - Play TV Summer Beach Festival :.

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas si pominav super zurkata beshe ludnica. Imashe mal ognomet, mnogu pena sto iskreno me iznenadi ja si mislev ke frlat malku ama imashe mnoguuuuuu. Ogranizacijata beshe mnogu slaba bidejki nemashe pecati ili narakvici da mozes da iskocis i da se vratis ne pustaa, posle mnogu malku WC-inja imashe taka da preovladuvashe mokrenjeto vo majka priroda, nemashe livce kaj sto pisuva koj DJ od kolku saat e taka da vrska nemashe nikoj koj pusta muzika u odredeno vreme i red drugi gluposti. Site DJ bea dobri a cudno mi beshe Nikifor mnogu po tapeshe ejjj ja stavi muzikata na najtivko edno 15 minuti e se paleshe nebare na Ibiza e. E sea neznam dali imal problemi so opremataa ama mnogu beshe tivko koga beshe on.
Na zurkata imashe edno 4-5 kameri sto snimaa celo vreme taka da neznam dali ja davale na Play TV i... U globala beshe dobra zurkata ama organizacijata TAPA tipicna makedonska rabota.
Na flaerite pisuva demek 30 DJ a edvaj vidov 15, rekoa 3 stejdza a imashe 2 ama toa ti e....

Бев на журката. Дојдовме негде 11 часот вечерта таму. На врата карта беше 500 денара, лупнавме по 500 денара и влеговме.
Како што повеќето спомнаа организацијата беше на нула. Нит имаше некој флаер да знаеш кој DJ кога пушта итн. итн. А од тие 30 DJ-и што ги најавуваа едвај 3-4 видов.
Пената што ја пуштаа беше лудница, мислев ќе пуштат малку пена, ама тоа почна да иде и преку глава и сите луѓе како што се тргаа настрана, па се ствараше гужва, па тука женски околу мене, па си потфатиш нешто и тако даље...
И после кога се сруши мостот што ја поврзува втора со трета плажа беше тотален сеир да фаќаш. Седнавме со другаров на плажата и гледавме кој прв ќе се лизне да падне во езеро, многу се лизнаа и паднаа, а други пак идеа и по вода за да стигнат до втора односно трета плажа. Дојде и чичко камерман да сними што се дешава со мостот и тоа ќе иде на тв. Имаше многу пијани луѓе, кои спиеа и незнаеа што се дешава околу нив, а ја со сите нив се испосликав, а они спиеа во најразлични положби.... :) :) (БАМ да ги извадиш сликите од мобилниот).
Журката заврши негде околу 8 часот, првата плажа беше преполна со исполегнати уморни луѓе, кои спијат. Па и ние легнавме таму и чекавме да огрее сонцето, и да се избањаме во езерото па да си идеме. Се избањавме, се сончавме, си фативме боја, ама за на кај Охрид тргнавме пешки, и теравме едно саат и пол скоро 2 часа пешки, и така изгоревме на сонцето. Се лупам на сите страни од телово.

I ja bese u Ohrid od 24 do 4 a, i takoj da bese i na zurku u Gradiste, toj bese nastan na godinu i trebase da se vidi... Organizacija ne bese koj znae sto, ali zurka bese ludnica, zakon... luduvanje do sabajle i zurkanje... Ja bese na prv stejc pod penju... i cel bese u vodu... najbolje bese od 2 do 5 sat... a mislu deka tga pustasva muziku Babura,Nikola Rizov i Nikifor i mislu deka Kurd Maverick ne ni dovadja... Mada ne e bitno, zakon si projdesmo... Otidesmo si okolo 6 sat zasto besmo mnogo umorni... I toj e toj, vredi da se vidi...

Aleee напиша:
jako ke bide, znaci se gledame vo Gradiste letovo

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Е брачко ти препорачувам да посетиш очен лекар. Журката беше минатото лето, така да е помината. А ако има следеча нормално ќе се иде. :) :zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom