- Член од
- 1 ноември 2010
- Мислења
- 595
- Поени од реакции
- 241
Ти си по струка "историчар", кој ги врти другите науки,а? Гејците барем ќе речеа дека тоа со гените е масло на скопјаните, а ти?
Каде те боцна, словени-Бушмани?
Причината, да твоите предци избегнувале контакти со sickle cell anemia донела до последица да ја немаш таа болест. Или грешам?
Причината твоите предци да решиле да живеат во одредено племе, и да се мешаат само со околното население кое го сметале за сродно, веројатно така настанале и "првите народи", донело твоите мотиви од твојата У хаплогрупа да биде биде различна од да речеме онаа во гејлада и сега ти се најде паметен да ги браниш со скенови?
Како ќе не одбраниш од гејците, ќе го копираме Зајко Кукурајко-Кибицер и нив сон нема да ги фати?
Не! Тие се најосетливи на гените, гените, тоа си ти, означен од предците.
Што сакаш ти, на гените да ти пишува Мade in Macedonia?
Биди благодарен на мотивите, тие те делат да не бидеш гег или серв, или недај боже Белото Циганче.
Поука: прочитај нешто и за тоа.
--- надополнето ---
Р.S.
Можеби се мешале со другите и поради вакви работи: cannibalism neolithic
http://www.google.com/search?hl=en&q=cannibalism+neolithic&btnG=Search&aq=f&aqi=&aql=&oq=
P.P.S.
Оваа слика ги јаде па и да има 100.000.000.000.000 скенови.
Да им ја пратиме за насловна страна?
.
Каде те боцна, словени-Бушмани?
Причината, да твоите предци избегнувале контакти со sickle cell anemia донела до последица да ја немаш таа болест. Или грешам?
Причината твоите предци да решиле да живеат во одредено племе, и да се мешаат само со околното население кое го сметале за сродно, веројатно така настанале и "првите народи", донело твоите мотиви од твојата У хаплогрупа да биде биде различна од да речеме онаа во гејлада и сега ти се најде паметен да ги браниш со скенови?
Како ќе не одбраниш од гејците, ќе го копираме Зајко Кукурајко-Кибицер и нив сон нема да ги фати?
Не! Тие се најосетливи на гените, гените, тоа си ти, означен од предците.
Што сакаш ти, на гените да ти пишува Мade in Macedonia?
Биди благодарен на мотивите, тие те делат да не бидеш гег или серв, или недај боже Белото Циганче.
Поука: прочитај нешто и за тоа.
--- надополнето ---
Р.S.
Можеби се мешале со другите и поради вакви работи: cannibalism neolithic
http://www.google.com/search?hl=en&q=cannibalism+neolithic&btnG=Search&aq=f&aqi=&aql=&oq=
P.P.S.
Оваа слика ги јаде па и да има 100.000.000.000.000 скенови.
Да им ја пратиме за насловна страна?
.