- Член од
- 9 март 2011
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 905
Многу јаки голови....Ееееее после неколку години и Галата да биде прв хехе....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da klubovite megju sebe se dogovorile Galata Besikras Trabyon Fener da nema gostinski navivaci na mnegjusebnite dueli taka da Ultraaslan ke go yapali stadionot bey prisustvo na KanarinciteLa la la re re re galsaray galsaray cim bom bom,ke gi skinime utre hehe...A oti bez gostinski navivaci?nekakva kazna?
3:1eboue, elmander, melo
абе пријателе дерби тие ова не се играA jaс играј ја X и 2-3 гола...сељак !
Луда утакмица после долго време победа над лутиот ривал голови на Ебуе Елмандер Мелоооо со средната ногаабе пријателе дерби тие ова не се играмалку имаш 8 утакмици вечер во ова се акна.. :/
браво галата ме изненадваGoleminata Galatasaray si ja pokazuvaa ovaa Godina sovladana i ekipata na Trabzon so 0-3
Gollovi Elmander eks igracit na trabzon Selcuk i Ceyhun
Ubistvena igra na Galatasaray mi se dopagja so Fatih Terim ja vrati pobednickata atmosfera i liderstvoto sto eden klup kako Galatasaray zasluzuva mi se dopagja i toa so 4-4-2 e super formacija koja dava pobedi vo poslednite 4 utakmici na red e Ordusport vo koj igra nasiot pozajmen igrac Emanuel Culio i Bogdan Stanku ocekuvam tesko Gostuvanje no ovoj pat so pomos i na navivacite koj ke odat za Ordu pobeda i zimuvanje na 1vo mestoGolovite od Natprevarot vo Trabzon
--- надополнето: 13 декември 2011 во 10:58 ---
a eve kako se slavat pobedite u Skopje i kako se naviva u Stara Skopska Carsijahttp://www.facebook.com/photo.php?v=1291325643180