Фан Клуб : Галатасарај

• Креатор на темата Креатор на темата Пепи
  • Време на започнување Време на започнување
Па и не е толку чудно,Турците у Германија се како на домашен терен,многу Турци има во Германија.
Секогаш се собираат толку.

барош и нонда тандемот растураат мислам дека во сабота редно е галатасарај да распали а на голот е де санктис кој многу добро го познавам брани за италиаа
напред галатасарај ти си шампион

Абе ајде шо заебавате..Уште вас ве чекам на спортска!!!
Водевте 2-0 сеа е 2-2:pusk:

ај у ку.ац отпадна галатасарај......више не ми се гледа уефа:nenene::nenene::nenene:

На крајо изгубија :jaj:

Se gleda dobra ekipa ama Hamburg mi se cini deka ke odi vo finale.Steta za CSKA Moskow mnogu mi se dopaga nivnata igra.Metalist isto taka pokaza deka se kvalitetna ekipa ni na kraj nemaa i seka.Se nadevam na interesni dueli utre vo zdrepkata.

Kako bre ej galatasaray ja smetav bar za da stigni do finale totalno razocara 2-0 taman si rekov aj em ide ponatam i samo nea ja cekav na livce kakvo banjanje za 3min dva gola i na kraj popara u pm nek ide

Големо разочарување сепак за турскиот клуб сите велеа дека се е решено на овој натпревар , дека Галатасарај стигнува до финале секако ама не можеа бар едно нерешено да извадат така да Хамбургер се радуваа на крајта .

izgubea.. pa kaj se stava Harry Kewel stoper.. toj vo celata negova kariera igral napad i sreden red.. pa izleguva sega nov trener Bulent Korkmaz mu go menuva pozicijata.. :vozbud:.. i imase mnoguu greski vo tekot na izmenite.. rezultatot bese 2-2 toj go izlvlece od igra Lincoln.. go stai stariot Hasan Sas (110kg) hgaghahga Pozdrav..

Не очекував да бидат елиминирани, особено не по водството од 2-0 .. :tapp:

Не очекував да бидат елиминирани, особено не по водството од 2-0 .. :tapp:
Е не очекував ни јас ама од Галатасарај оваа година се може да се очекува. Многу не константни игри и резултати имаат, а со таа екипа можат многу повеќе.

Откако се вратија со реми дома, а потоа и му поведоа на Хамбург со 2-0, стварно си помислив дека се поквалитетна екипа од нив .. Но потоа германциве ме уверија во спротивното ...

Очигледно е дека имате тим... ама тренерот ви е за никаде... мора нешто под итно да се превзема тој да се трга од клупата на Галатасарај ако сакате нешто да ви тргне боље... како може Ќуел одбрана:pos2:
Се надевам следна сезона ќе биде поинтересно првенството... нормално ако земете нов тренер... вака не иде баш... во онаа насока ... кај сте на табела?
Далеку од првото...второто... :toe:
Оваа сезона не е тоа што беше во Турција... Фенер , Галата и Бешикташ... ама оваа сезона овие 3 тима не се на истото ниво ко до пред 1 2 сезони... или пак другите ги достигнале што не е моижно зашто имаат каде каде боље играчи овие... но ви кажав ваш проблем е само тренерот:helou:
Само ајде да кажеме Бешикташ играат доволно добро сезонава и позади Сиваспор се само 1 поен... имаат огромни шанси за титула... а Фенербахче и Галатасарај со по само 44 поени... имаат теоретски шанси...ама 4то и 5то место... незнам...
Фенербахче сепак кога заврши купот и од кога испаднаа од европа... почнаа многу поубаво да играат... а Галатасарај играа добро на почетокот па затаија некако:toe:
останува до крај да видиме како и што....а тоа највеќе ќе се дознае по... дербито на Април би го кажал...
Галатасарај-Фенербахче.... на 12 Април...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom