Димитар Бузлевски Vs. Михајло Волкановски Vs. КИКО - ќе ја бијат битката за Ресен!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде идниот градоначалник на Ресен?

• Димитар Бузлевски (СДСМ)

Гласови: 117 35,5%
  • Михајло Волкановски (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 171 51,8%
  • Сашко Василевски (НСДП)

Гласови: 42 12,7%

• Вкупно гласачи
    330
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ПОбедил за 17 гласа ејј!!!!!!!Па тој ќе си гризне од.....:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Толку блиску а толку далеку:))))))))))))))

a ustvari, sto e bitno koj pobedil a koj ne? bitno e gragjanite da se zadovolni od noviot gradonacalnik i bitno e lugeto da imaat nesto da rabotaat, a ne po cel den da gi merat ulicite. ama, za zal niti gradonacalnikot a ni vlasta nema vrska so toa. sekoj sto ide na vlast si go gleda svojot licen interes.

Огледало честито на победата,гледам трудот се исплати! И сеа само ако те видам пак да чистиш некоја канализација мисли му ја!!!

п.с Кој се надеваше дека на канал5 баш тебе ќе те видам седнат кај тоа избирачкиот одбор :pos2:

Огледало честито на победата,гледам трудот се исплати! И сеа само ако те видам пак да чистиш некоја канализација мисли му ја!!!

п.с Кој се надеваше дека на канал5 баш тебе ќе те видам седнат кај тоа избирачкиот одбор :pos2:

ajjj kako be na kanal 5 )))))) lele, barem ubav bev na snimkata )))))))).

fala za cestitkite))))

ajjj kako be na kanal 5 )))))) lele, barem ubav bev na snimkata )))))))).

fala za cestitkite))))

Абе за убав незнам не те заприметив ,ама дека си дебел ,дебел си.Леле бе за 17 гласа ,мислам дека оваа ти е послатка победа од онаа над шалабајзери во купот!!! :pos2:

Честитки и од мене Огледало .
Ресен - скапоцен камен во круната :helou:.

Ако правите пристанишче за размена на стоки со Алб и Гејција,знаеш кој да го викнеш за ген.директор нели ?:salut:

Cestito pobeda na Misko Volkanovski, mu posakuvam mnogu uspeh i se nasevam deka ke bide mnogu pouspesen od predhodniot gradonacalnik.Cestitki i do site clenovi i simpatizeri na VMRO- DPMNE i nejzinite koalicioni partneri.:smir::smir::smir:

Четито за постигнатиот успех, вистинска одлука на жителите од преспа секоја чест. ЗА МНОГУ ГОДИНИ победава и да трае.............и трае............
П.С Кај е таа портпаролката да ја прашав нешто........?

И да ви го претставам претходниот градоначалник на ресен претставен во денешно време>>>>ДИМИТАР БУЗЛЕВСКИ

4_bab_02.gif

А за разлика во гласовите мислам дека беше 26 или се лажам ????

Четито за постигнатиот успех, вистинска одлука на жителите од преспа секоја чест. ЗА МНОГУ ГОДИНИ победава и да трае.............и трае............
П.С Кај е таа портпаролката да ја прашав нешто........?

И да ви го претставам претходниот градоначалник на ресен претставен во денешно време>>>>ДИМИТАР БУЗЛЕВСКИ

4_bab_02.gif

А за разлика во гласовите мислам дека беше 26 или се лажам ????

razlikata bese 16 + 1 glas od zatvorenik = 17 glasa
hahaha
3 meseci se molev na gospod da go pobedime despotot i toa so vakva razlika. Ti blagodaram BOZEEEE, jas tvojot rob uste poveke ke se trudam da ti sluzam.

Selam Alekum

razlikata bese 16 + 1 glas od zatvorenik = 17 glasa
hahaha
3 meseci se molev na gospod da go pobedime despotot i toa so vakva razlika. Ti blagodaram BOZEEEE, jas tvojot rob uste poveke ke se trudam da ti sluzam.

Selam Alekum

Кај полтрони партиски, па уште и верски полтрони. Бог да чува, се отиде у ку**ц!!

cestito pobeda i od mene ferski go prifakjame porazot no samo edno ne mi e jasno vie dami i gospoda od vmro dpmne ne se raduvate na pobedata na volkanot tuku se raduvate na porazot na Buzlevski. Nie sme golemi lugje i go prifakjame porazot. Imate 4 godini da vidite kolku ste sposobni da vodite opstina i toa ne bilo koja opstina tuku Resen. 4 godini ke ja lovam( ke ja lovime ) sekoja vasa greska i sekoja glupost so ke ja naprai Volkanot. gospod neka vi e napomos i nas i vas pozdrav

Го јаде курот и алколичарската наказа. Идризово му се смешка на бузле.
Заедно со иљковски да си делат ќумез.

cestito pobeda i od mene ferski go prifakjame porazot no samo edno ne mi e jasno vie dami i gospoda od vmro dpmne ne se raduvate na pobedata na volkanot tuku se raduvate na porazot na Buzlevski. Nie sme golemi lugje i go prifakjame porazot. Imate 4 godini da vidite kolku ste sposobni da vodite opstina i toa ne bilo koja opstina tuku Resen. 4 godini ke ja lovam( ke ja lovime ) sekoja vasa greska i sekoja glupost so ke ja naprai Volkanot. gospod neka vi e napomos i nas i vas pozdrav

fala za cestitki, toj sto ne znae da priznae poraz ne moze nikogas da e pobednik )))

eve vervaj jas se raduvam za pobedata na vmro, a ne za porazot na nekoj drug......18 godini cekav ednas vo resen pobeda.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom