Најдобра радио станица во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Зависен сум од...?

• Вкупно гласачи
    119
Значи ваква тема има, само со различен наслов ‘‘Најдобра радио станица во Македонија‘‘.Па затоа оваа тема ја лепам со таа.

Лајф за мене најдобра музика, и не го тупат многу со јадење бубрези без потреба, музиче и си кулираш, поарно здравје.

City ми е 24/7 пуштено. Заспивам со Сити, се будам со Сити, едноставно ми е екстра, и музиката ми е баш онака погодена а и водителите ми се тоП.

Ете, знаев дека имаше ваква тема. :)

Зависен сум од Антена 5. Единствено радио што ги исполнува моите критериуми. :)
А да, и клуб фм.

последниве неколку месеци често возам патувам низ Македонија и почнав да слушам Радио 2. Звучат сосема ОК, а музиката им е баш хитовска. Плус тоа типот што е на сабајле се јавува кај луѓе и ги буди. Интересно звучи. Антена ептен ми забегува со некој дупси дупси во последно време. А Канал 77 и Метрополис неможам да ги фатам надвор од Скопје на autoscan.

Сити
А Радио 2 на која фреквенција е во Скопје?

Јас најчесто слушам Club fm и Life radio. Првото ми пуштаат супер музика, а второто има многу малку реклами. :toe:

метрополис сите клаб ФМ фортуна.. сите си ги слушам ама у последно врем на клаб фм знаат добри нешта да пуштат.. инаку кога станува збор за народна музика на зона и нема замена! :)

Антена5, МК Радио Радио2 (супер е)

Во автомобилот цело време е Антена 5 и тоа го немам променето веке година дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom