Словени или Антички Македонци?

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
А да те прашам, што тоа подразбираш под турска крв, дали мислиш на племињата Селџуци и Османалии кои ја освоиле територијата на Мала Азија и Балканот и владееле во текот тие неколку века, или пак на сите оние што живееле претходно на тие територии и кои останале таму да живеат... Прашањето е колку има турско во турското...

Da be... I tie 5 veka ako za tebe se nekolku...:nesvest: I ako nemame kriv togas imame po nekoj gen od turcite sigurno. Mora da postoi nekoja bliskost. Jas sum uveren deka turcite pravile param par4e na ovie prostori so zenite :)

Многу глупа тема, јас се родив и живеам како Македонец во држава која од кога ја знам се вика Македонија. Моите предци се предмет за дискусија и истражувања, историски, геолошки,генетски и тн...
Јас сум Македонец и мојата земја се вика Република Македонија!

Многу глупа тема, јас се родив и живеам како Македонец во држава која од кога ја знам се вика Македонија. Моите предци се предмет за дискусија и истражувања, историски, геолошки,генетски и тн...
Јас сум Македонец и мојата земја се вика Република Македонија!

Неможам да те сфатам тебе! Пред 5 минути се расправаш во друга тема за античкиот македонизам и го браниш, а сега види каков пост пишуваш!
П.С. Со ова што тука си го напишал се согласувам комплетно!

Џокицааа, каде си синче??? Секако дека неможеш да ме сватиш, ти трчаш наваму натаму како мува без глава и само се трудиш да искоментираш нешто со желба тоа да биде против својот народ, тоа е една болест која ви е всадена во вашите главички. И пак ќе те прашам, не ми одговори на барањата од предходната тема!
Ајде сега за да бидам фер, ќе пробам на кратко да ти појаснам: Ова што го прочита овде и она што си го прочитал во другата тема е исто ... ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ! Крај на разговорот , е што има тука не јасно не разбирам... потекнувам од античките Македонци од пред 2800 години, па се до ден денес со сите гени измешани на сите оние луѓе кое се ебеле и правеле други Македонци , ама досега ниту едни од нив немале некое друго име, освен МАКЕДОНЦИ!
Што друго не ти е јасно? Не сакам во ЕУ , оти е жива глупост, од искуство ти кажувам ок? Уствари имаш другари ти, што ти раскажуваат тие, на гости им одиш ?

Секако дека неможеш да ме сватиш, ти трчаш наваму натаму како мува без глава и само се трудиш да искоментираш нешто

Убаво си се опиша во една реченица, толку слаб карактер си невидено нешто, сега едно, после друго, во зависност од тоа колку јаки карактери имаат застанато во темата, ти со нив си.

Во еден момент си Нелсон Мандела, во друг си Адолф Хитлер.

Џоле барем си има константност во своите искази.

Убаво си се опиша во една реченица, толку слаб карактер си невидено нешто, сега едно, после друго, во зависност од тоа колку јаки карактери имаат застанато во темата, ти со нив си.

Во еден момент си Нелсон Мандела, во друг си Адолф Хитлер.

Џоле барем си има константност во своите искази.

да не збориме што уште по малку и демагогија продава, ако во меѓувреме не се вратил...со се родителите...да живеат во рајот распослан помеѓу Кораб,Пирин,Козјак и Кожув.....:)

Мене левата рака ми е словенска а десната античко македонска
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Македонија на Македонците!!!

Во Скопје пристигнала туристичка група од мали антички Хунзи и веднаш покажале нескриени симпатии кон новата шмизла во Скопје!

shmizla.gif

Во Скопје пристигнала туристичка група од мали антички Хунзи и веднаш покажале нескриени симпатии кон новата шмизла во Скопје!

shmizla.gif

хахахаххаха,абе тоа едното некако ми личи на гВујо
ете народе жив доказ дека сме потомци на аце БРАВО за гвујо конечно ја поби теоријата на сите

хахахаххаха,абе тоа едното некако ми личи на гВујо
ете народе жив доказ дека сме потомци на аце БРАВО за гвујо конечно ја поби теоријата на сите
Бреееее... Еве ги тука нашите јаки штабџии... И тука имаат задача да шират демагогија... Не се ни свесни дека се подбиваат пред се со својот идентитет... Тој момент не им го објасниле во штабовите... Како и да, барем нема да чекаат ред за виза за одмор во Грција, тоа крајниот дострел и амбиција на штабџиите...

Прашањето - поглупо не можеше да биде измислено.
За да одговорам на ќе треба некој да се потруди да ми објасни што се тоа антички Македонци, и што се тоа Словени ???
Ако прашањето се однесува за предците на Македонците тогаш тоа се (пак, и пак, само..) Македонците.:toe:

Da be... I tie 5 veka ako za tebe se nekolku...:nesvest: I ako nemame kriv togas imame po nekoj gen od turcite sigurno. Mora da postoi nekoja bliskost. Jas sum uveren deka turcite pravile param par4e na ovie prostori so zenite :)
Го избегнуваш одговорот за тоа што го немаш. За твоја информација, и во денешна Турција најмалку има Селџуци и Османлии...

Само Македонец ќе може ли ?
Ако не може само Македонец, тогаш и јас како Петре Прличко ќе си ги мењавам (капите) антички или словенски според тоа кој окупатор е на власт во државата:salut:

Бреееее... Еве ги тука нашите јаки штабџии... И тука имаат задача да шират демагогија... Не се ни свесни дека се подбиваат пред се со својот идентитет... Тој момент не им го објасниле во штабовите... Како и да, барем нема да чекаат ред за виза за одмор во Грција, тоа крајниот дострел и амбиција на штабџиите...

хахахаххаа,па ако ништо друго барем смислата за хумор ви е развиена:pos2:

п.с. не одам грција на одмор,че си одам пакистан,барем таму ми е се без пари,па нели крај краева роднини сме:pos2:
п.п.с. не сум член на ниеден штаб колку за информација:smir:

сликава мене повеќе ми личеше на реклама на форумчето ваше комуњарско кај што сте главни ти и Руминчо из Србије :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom