Најомразен македонски клуб

• Креатор на темата Креатор на темата P-S-G
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
vardar bidejki imaat najklosar navivaci mislaat deka se nesto posebni a aber nemaat od navivanje i bodrenje na svoj tim i karaorman koi sekogas jadat po glava kaj nas :)

Те разбирам...секој би сакал да биде како Комити, ама работата е што никој неможе! Па затоа има и вакви коментари...

koj komiti be nezborajte gluposti so navivaci se tie ne mozat da se soberat poke od 100 na natrevar pa posle bile najdobri pa ocekvav vaka da napisi nekoj od vojvodite

vardar go mrazam od dnoto na mojata dusa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa normalno cel zivot se lizat vojvodi na komiti to ti e gay brothers :):pos2::pos2:

koj komiti be nezborajte gluposti so navivaci se tie ne mozat da se soberat poke od 100 na natrevar pa posle bile najdobri pa ocekvav vaka da napisi nekoj od vojvodite

А извини, која е бројката на чкембари кога игра Пелистер? Освен со Вардар? Не трескај глупости бе! Ако Комити неможат да се соберат 100, вие неможете 10 на натпревар да соберете (за навивачи зборувам, не обични луѓе кои грицкаат семки на трибина).

vardar go mrazam od dnoto na mojata dusa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa normalno cel zivot se lizat vojvodi na komiti to ti e gay brothers :):pos2::pos2:

Геј брадерс бе!! И има некој проблем? Ех бее, многу сте заебани вака преку форум, а каде сте репрезентација кога се игра бе? Траете на исток како пилиња, зошто ве нема во доволен број. ВОЈВОДИ + КОМИТИ, ако има некој против нека каже. Имаше од Битола некој против, па останаа 2-3ца со расцепени тикви, па после ајде да се смириме. Несака многу заебан да се праеш!

И дај престаните да тресете глупости, не е темава за навивачки групи. Кој има нешто нека се изјасни во соодветната тема, има таква ако не сте знаеле!

odi be pi.ki sve i pi.4ki ce si ostanete ebave skopski slugi mu gi lizite madi.ata na komiti.i so 2-3 rascepeni glavi pa vie kako pi.ki se tepavte so kamenja i sipki a ckembari so goli race vi se tepaja po toa se gleda koj e koj.btw licno ja gledav tepackata vo hrvatska

odi be pi.ki sve i pi.4ki ce si ostanete ebave skopski slugi mu gi lizite madi.ata na komiti.i so 2-3 rascepeni glavi pa vie kako pi.ki se tepavte so kamenja i sipki a ckembari so goli race vi se tepaja po toa se gleda koj e koj.btw licno ja gledav tepackata vo hrvatska

И сеа точак да ти купим ако си ја гледал лично тепачката? Или сакаш да се пофалиш дека си бил у Хрватска :toe: Скопски слуги...го слушнавте тоа од некој гилиптер од битола па ајде сега тоа е у мода! Зошто би им лижеле газ на Комити бе мочле?! Кажи ми зошто? Ти мислиш од вчера се Комити и Војводи побратимени групи? Него толку знаеш и ти, работава е само да се умешате во некој моабет! Распрашај се малку па после трескај глупости!!! Комити самите изразија желба да доаѓаат на натпреварите на Тетекс, и има 6-7 души кои последните утакмици на Тетекс редовно доаѓаа во Тетово. Не тропајте глупости колку само да се каже нешто!

Добро што си ја гледал, инаку и ти ќе си изел ќотек!!!

р.ѕ. Пред да бидат Војводи со КОМИТИ во пријателски односи, Војводите беа со чкембарите заедно!!!

а што се работи за најомразен клуб....сите албански!!!

Добро што си ја гледал, инаку и ти ќе си изел ќотек!!!

р.ѕ. Пред да бидат Војводи со КОМИТИ во пријателски односи, Војводите беа со чкембарите заедно!!!

а што се работи за најомразен клуб....сите албански!!!

Само да појасним. Војводи никогаш од кога постојат се немаат фатено со некоја група од Македонија (само со албанскиве групи)! Незнам што им беше проблемот на чкембари да се курчат у Хрватска. Што тражеа, си добија! Друго стварно незнам што да кажем, што им требаше тоа незнам. Очигледно им сметаше што сме заедно со Комити па ајде да провоцираме. А пола и повеќе од тие мајмуните битолски што ги провоцираа Војводи не беа дораснати за да знаат во какви односи беа Војводи и Чкембари, затоа и се случи што се случи. Тие поискусните и повозрасните од Чкембари сфатија што беше работата, па се извинија како луѓе.

А за вакви искомплексирани кои се прават манги на форум, незнам што да кажем! И не реплицирам више, ја упропастуваме темава за џабе само!

Најомразен клуб ми е Победа, тука е и Шкендија.

Што се однесува до навивачките групи, доволно е да погледнете само колку Комити одат во Битола кога игра Вардар, а колку Чкембари доаѓаат у Скопје кога игра Пелистер и се ќе ви стане јасно.

А извини, која е бројката на чкембари кога игра Пелистер? Освен со Вардар? Не трескај глупости бе! Ако Комити неможат да се соберат 100, вие неможете 10 на натпревар да соберете (за навивачи зборувам, не обични луѓе кои грицкаат семки на трибина).

drugar ako sporedvas skopje grad od pola miljon i poke ziteli a bitola grad so 100 000 ziteli ckembarite se vo dosta pogolema brojka od komitite a komitite nemozat da se soberat ni so peliter ni so nekoj drug klub

drugar ako sporedvas skopje grad od pola miljon i poke ziteli a bitola grad so 100 000 ziteli ckembarite se vo dosta pogolema brojka od komitite a komitite nemozat da se soberat ni so peliter ni so nekoj drug klub

Па вие почнавте први да споредувате бе. Ако неможе да се спореди, не треба ни вие темата да ја отворате и готово. Кој е колку тоа е! Важно дека Комити се собираат во доволен број за нашава лига, а за чкембари незнам зошто ретко ги даваат на ТВ.

da te pitam a koga gi imat daeno komiti na utakmici na televizija

Кога играше Вардар :smir: И кога беа казнети на домашен терен без публика, си наоѓаја начин да навиваат. Ги следеа натпреварите од страната каде што се прави трибината...

epa stom ne moze da se sporeduva komiti-ckembari togas sporedi vojvodi-ckembari i ke vidis kolku imase vojvodi u 2 liga, a tetovo i bitola imaat isto ziteli, samo sto vo tetovo od vkupniot broj 10-15% se makedonci i sve ke ti bide jasno kakva navivacka grupa se ckembari. ja pak ke kazem tetovo momentalno e najmakedonskiot grad u mkd, zos lesno e da bides makedonec u bitola, ama zatoa dojdite biolcani i toj simpanzoto od prilep i bidite makedonci u tetovo i ke vidite sto znaci da se soberes u tolkava brojka na stadion pa uste i da pravis incidenti.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom