Најомразен македонски клуб

• Креатор на темата Креатор на темата P-S-G
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
alo decko imas problem so ocite izgleda :D RESEN !!! Jas sum od Ohrid decko OHRID.

Како и да е, дали Ресен или Охрид исто е!!!

@GIS
Како може да биде А......и град Тетово??? Не збори глупости, мене не ми е поентата тоа, сакам да кажам дека не треба да се вика така, тоа е исто како да сме го изгубиле Тетово, треба да се вика за градовите од Пиринска или Бело Морска Македонија а не од Р.Македонија!!!

abe 95% od skopjeto naviva za vardar
a so velat za posetenosta na pelister godinava e opadnata znaci od ko pocnaj da davat na a2 ama lai sekoja 3 utakmica bese so iznad 2500 narod

кој црни 95%??? :tapp: а Слога колку навивачи има? а Македонија ЃП? Работнички?

Како и да е, дали Ресен или Охрид исто е!!!

@GIS
Како може да биде А......и град Тетово??? Не збори глупости, мене не ми е поентата тоа, сакам да кажам дека не треба да се вика така, тоа е исто како да сме го изгубиле Тетово, треба да се вика за градовите од Пиринска или Бело Морска Македонија а не од Р.Македонија!!!

gluposti vol2.

dosta tresis gluposti, resen i ohrid bilo isto. drugo sto ke tresis???imas nekoi problemi izgleda.

ТИШИНА ЗА СИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!НАПРАВЕТЕ МЕСТО ЗА НОВИТЕ ОСВОЈУВАЧИ НА ДУПЛАТА КРУНА-МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ.ТИТУЛА ВО ЃОРЧЕ ЛАЛА ЛАЛА--ИНАКУ И ЈАС СУМ АНТИ-КОМИТА СО ЦЕЛО СРЦЕ И НЕ СЕ ПЛАШАМ ДА ГО ПОКАЖАМ ТОА.ДА ИГРААТ ВАРДАР ПРОТИВ 11 ХИТЛЕРА-СИТЕ 11 ХИТЛЕРИ НА КОЛЕЦ КЕ ГИ СТАВАМ.ЈАС СУМ САМО ЗА МОЕТО И ЕДИНСТВЕНО ЃОРЧЕ.:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
Се гледа по потписот:tapp::tapp:

abe 95% od skopjeto naviva za vardar
a so velat za posetenosta na pelister godinava e opadnata znaci od ko pocnaj da davat na a2 ama lai sekoja 3 utakmica bese so iznad 2500 narod
Neznam dali 95% naviva Skopje za vardar mozebi e taka pa zatoa se 200 dusi na derbi . Da se razbereme tuka ne spaga Gjorce zosto nie ne sme Skopje :baeh:.

ima mn omrazeni klubovi: skendija, sloga, renova, baskimi, milano, vlazrimi, drita i site dr albanski klubovi + pobeda i ohrid.

Милано :drk:
али босот им е у затвор:pos2: од следната година нема да ги има :pos2:

Teteks
Vardar
Makedonija gj.p

македонија ѓорче петров...најисфурани се,шкендија,ренова,милано,башкими и оние од прилеп....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom