Windows Vista Transformation Packs

• Креатор на темата Креатор на темата Locutus of Borg
  • Време на започнување Време на започнување
Auf_Mauf напиша:
Јас инсталирав вчера Windows Vista Тransformation Pack 3.0 и супер си работи. Не знам зошто кај некои ви прави проблеми. Најверојатно друго нешто ви е проблемот. Убаво ве предупредува инсталацијата на неколку пати што да правите и што да внимавате, секогаш има ризик нешто да тргне наопаку. Не е работата само на Next кликај и после не чинел програмот.
Башка имаш и опција да го деинсталираш ако сакаш.
Тука е проблемот, нема да можеш да деинсталираш, ќе мора да форматираш.

MSV(support) напиша:
Тука е проблемот, нема да можеш да деинсталираш, ќе мора да форматираш.

Хммм,:raz: . Не знам, ќе пробам после да деинсталирам. Ако не бива, ќе форматирам, не е проблем. Уште кога го инсталирав ја земав во предвид и оваа варијанта. Не ми е првпат да заебам виндовс со вакви работи. Јас многу многу не му ја мислам, дали да инсталирам или не, дали ова или она. Ако не бива се одново ќе си инсталирам и готово, сега така ако гледам не треба ништо да инсталирам, барем јас така мислам :) .

abe luge batalete go vista t.p idete na customize.ru imate edno programce Desktop X,podobra sminka za ova win-of ne sum vide,ne samo so go sminka tuku i go prai korisen,imate moznost do beskraj.
A osven ova,imate i skinovi za sekoe programce so posti
A inace imate i Tune up utilities 2006.Mnogu dobro softverce,imate od stajleri,do nekoi korisni alatki i twikovi TOP
A za vista t.p. go probav i e cisto sranje

Го користев Tune Up Utilities 2006 ама поминаа 30 дена и се е по старо!
Многу јаки скинови и икони има ептен е закон програмчето!

Излезе Vista Transformation Pack 5.0
Го даунлоадирав, ама сеуште се мислам дали да го инсталирам...
12 MB e инсталацијата и може да се преземе од тука.

Доаѓа со Uninstaller, ама веќе прочитав некои коментари дека може да дупи Uninstaller-от. Има некој муда да го инсталира и да провери дали вреди да се инсталира? Уствари... Шо кур ќе го инсталирам кога е само „шминка”? :(

Јебига, ќе ја чекам вистинската Vista изгледа или во краен случај - ќе го инсталирам 2 дена пред да форматирам. Па ако функционира, ќе го инсталирам на чичка нов Windows :-)

Си реков „Кој го ебе - и го инсталирав!:)
Инсталацијата помина перфектно, а сеуште немам забележано никакви проблеми...
Кога ќе размислиш подобро, зошто би имало проблеми кога ти се менува само графичката околина (и звуците)?

Ми се допаѓа се. Поготово новите звуци (кои не замараат) и курсорот кој го има во овој Transformation Pack. Исто така, одлична работа е и Glass ефектот кој некои прозорци (по ваша желба) ги прави „стаклени”.

Еве неколку скриншотови.
Клик на соодветната слика за да влезете во мојот Desktop :)

Мхх, мхх..лепота е графичкава околина...ќе го опнам и јас (само за него ќе направам нов user з'ш веќе имам "Apple" на овој.) Со ресурси како оди "троши" многу?

deXterche напиша:
Мхх, мхх..лепота е графичкава околина...ќе го опнам и јас (само за него ќе направам нов user з'ш веќе имам "Apple" на овој.) Со ресурси како оди "троши" многу?
Јок, дури ко побрзо да ми иде... :vozbud:

4ката мене ми се свиѓаше не знам шо ново би имало у петкава ама ај ќе го симнам да видам :)

И сега има проблеми со анинсталажата во новата верзија? :wink: :nesvest:

Ново мото за Windows Vista Transformation Pack: Сигурни сме дека никогаш нема да посакате да ја отстраните оваа апликација (затоа не посветуваме време и знаење на правење подобар unistall-er :pos: )

Сериозно, сега ќе го инсталирам и деинсталирам затоашто на компјутеров има deep freeze значи само рестарт во случај на заебанција ме кошта па ќе ви кажам дали работи све како што треба. Освен ако бара рестарт за инсталација или деинсталација. Не можам да рестартирам оти нема поента тогаш, нели deep freeze... :(

Апдејт:
Мора да направам рестарт после инсталација а не можам. Значи ништо од бизнисот :(

TpH_Bo_OkO напиша:
Значи? Проблеми со анинсталажата?

Не можев ни да инсталирам бидејќи за да го инсталира целосно бара рестарт, а јас не можам да го направам рестарт дека има deep freeze на компјутерот и ако го рестартирам ќе го врати windowsot како што си бил - односно од Vista transformation pack ќе нема ни трага ни глас.
Појасно сега? :)

Ima sega posledna 6 i e Final demek posledna i i potpolno ista na izglet kako vista

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom