Windows Vista Transformation Packs

• Креатор на темата Креатор на темата Locutus of Borg
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам инсталирано верзија 2,5 и супер е, многу јасно дека изгледот го мења шо сакате вие, и шо се толку двоумите за инсталација, држ не дај работава.

:P Vista Mista =) Odete na http://it.blog.com.mk (mojot blog) imam tamu napisano za Windows® Vista + ima i link. A ako sakate da go simnete full, probajte so nekoj software sto podrzuva peer 2 peer network (Kazaa, Bearshare, Emule, Morpheus...)

неам појма

Неколку пати сум користел трансформејшн пак и сум го уништил оперативниот систем. Али ако е добар вреди да се ризикува . дајте ми линк

Ево линк
Програмов симнете го од блогот шо ми е у потпис.

(линкот е избришан од администратор, читај ги правилата)

Ево и скриншот
vista5nh.jpg

Изгледа добро.
Иначе, не го охрабрувам делењето на пиратски копии од Виста, но ако сакаш да го споделиш со останатите, не го прави тоа на темите. Не оставај линкови до страни за даунлоадирање.

Си имаш приватни пораки, е-пошта...

Нека ти се обратат тие што се заинтересирани лично тебе.

Пеер ај кажи каде е оргиналот?Башка е џабе-FREEWARE.

Ах, мене почна да ме нервира тоа транспарентноста. Барав кај се подесува, али не најдов. Помош, anyone?

Се извинувам тогаш, можеш да си го измениш постот и да го вметнеш линкот пак. :wink:

jas ne sum vo realna sostojba da go simnam
ima shansa da mi se ispeche na CD toa, pls? :)

Шо ќе ти е шарено е до бескрај, кај мене на XP тема ми е Windows classic :). Ако не планирате да го задржувате туку само да видите како ќе изгледа поарно не го инсталирајте затоа што од такви ѓубриња (програми за измена на изгледот) Windows-от се зафркнува.

vardarce напиша:
...од такви ѓубриња (програми за измена на изгледот) Windows-от се зафркнува.

Само што го искусив ова. Ете, Nero-то не работи. Нешто фрка со shell32.dll..
Ах, за 2 недели највеќе треба да ја земам новата машина и да се префрлам на Ubuntu и едвај чекам. Неможам веќе да се малтретирам со Windows.

Ете, сеа треба да го оправам ова прво. Хард-дискот е празен, треба да се реже, а Nero не работи. Треба да го оправам shell32.dll и/или да барам нов програм за режење...у курац нека иде све!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom