Windows Vista Transformation Packs

• Креатор на темата Креатор на темата Locutus of Borg
  • Време на започнување Време на започнување
Locutus of Borg напиша:
Само што го искусив ова. Ете, Nero-то не работи. Нешто фрка со shell32.dll..
Ах, за 2 недели највеќе треба да ја земам новата машина и да се префрлам на Ubuntu и едвај чекам. Неможам веќе да се малтретирам со Windows.

Ете, сеа треба да го оправам ова прво. Хард-дискот е празен, треба да се реже, а Nero не работи. Треба да го оправам shell32.dll и/или да барам нов програм за режење...у курац нека иде све!
Епа после ебење нема каење.

па се праат такви шминка наноси непосредно по инсталацијата на windows и драјверите. после тоа за секој случај реинсталација на драјвери, па се инсталираат програмчиња и игрици. Пробај реинсталирај го Нерото, ајде не зезај треба да ми печнеш едно цедејче:), плиззз....

Го реинсталирав неколку пати. Џабе. Несака да чуе. Вика This application will not run properly. The relocation occured because the DDL C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll occupied an ddress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL should be contacted for a new DLL.

:/

Aххххххх...се нервирам! Треба да режам, у пизду матер! ПОМОШ!!!

Не се мучи џабе ти е, сум го играл тоа оро,само формат те спасува.

ај провери да не имаш некоја вироза залепено
барем пробај со Microsoft AntispywareBeta
Пробај бекапирај shell32.dll и ископирај го од друго место со ненашминкан windowsxp. влези преку windows system recovery console со windows xp boot cd

gOJDO напиша:
ај провери да не имаш некоја вироза залепено
барем пробај со Microsoft AntispywareBeta
Пробај бекапирај shell32.dll и ископирај го од друго место со ненашминкан windowsxp. влези преку windows system recovery console со windows xp boot cd

Направив бекап на shell32.dll
Симнав нов shell32.dll и пази шо вика коа пробувам да го заменам: Error: The process cannot access the file because it is being used by another process.
Cannot create C:\WINDOWS\system32\SHELL32.DLL

На форматирање не смеам ни да помислам, бидејќи имам 40GB со БИТНИ ствари. Тоа значи - цел хард диск.

peer ti rekov ne pod windows.
0. bekapiraj go tvojot i iskopiraj go tugjiot shell32.dll na sigurno mesto na hd
1. stavi windows boot cd
2. neka butira windows
3. na prviot ekran kade sto imas izbor, ke stisnes R. Toa znaci repairy console
4. peshki ke go iskopirash tugjiot shell32.dll vrz originalot
5. restartirash mashina u normalen mod

ako ne raboti, go imash bekapot po istata procedura nazad go vrakjash

Ајде ќе пробам така. Али утре. Пошто моментално се симиња Sonic RecordNow програмчето. Ќе пробам со тоа да режам ДВД-ја. Обични можам и со Real. Ако успеам да го тргнам тоа што ми треба од C, ондак форматирам. Али ќе мора да се шлепам со Windows, дур не ја земам новата машина на која планирам да ставам Linux. Имам мало искуство со Linux и сум позадоволен, отколку сите тие години поминати со Windows.

И еден совет - НЕ ИНСТАЛИРАЈТЕ WINDOWS VISTA TRANSFORMATION PACK! НИКАКО!

gOJDO, фала ти!

Јас инсталирав вчера Windows Vista Тransformation Pack 3.0 и супер си работи. Не знам зошто кај некои ви прави проблеми. Најверојатно друго нешто ви е проблемот. Убаво ве предупредува инсталацијата на неколку пати што да правите и што да внимавате, секогаш има ризик нешто да тргне наопаку. Не е работата само на Next кликај и после не чинел програмот.
Башка имаш и опција да го деинсталираш ако сакаш.

можеш да ми го снимиш на цд?

Locutus of Borg напиша:
Ајде ќе пробам така. Али утре. Пошто моментално се симиња Sonic RecordNow програмчето. Ќе пробам со тоа да режам ДВД-ја. Обични можам и со Real. Ако успеам да го тргнам тоа што ми треба од C, ондак форматирам. Али ќе мора да се шлепам со Windows, дур не ја земам новата машина на која планирам да ставам Linux. Имам мало искуство со Linux и сум позадоволен, отколку сите тие години поминати со Windows.

И еден совет - НЕ ИНСТАЛИРАЈТЕ WINDOWS VISTA TRANSFORMATION PACK! НИКАКО!

Е така ти е ко не ме слушаш :pos:

јас го инсталирав Windows Vista Transformation Pack и морав после да го реинсталирам windows-от...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom