Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Shtom imal uloga znachi go napishal i kraj.Frchko predavnik a Ivanov Patriot i vojvoda. :smir:
НО БИЛ КОНСУЛТИРАН
абе, самоубиец во заседа, кој рекол дека иванов го направил цел устав, на сите им ги извртуваш зборовите. ја свативме поентата, стативата фрчко учествувал во пишување на уставот, браво за него, сега можеш слободно даOk aj da ne vi otezhnuvam.Ivanov go napravi celiot ustav,a komunjarite mu stavaa sopki na Ivanov ama zatoa sega pak se kandidira za pretsedatel da ja preporodi Makedonija zaedno so "pastirot" Gruevski.
Dali ovoj odgovor vi gi zadovoluva kriteriumite?
![]()
Zar od tolku pravnici shto rabotele na ustavot mu teknalo na nekogo za Ivanov i op go prashale ama ne go vkluchile posho mestoto bilo popolneto. Abe se otepale od konsultiranje so nego :tv:
кој рекол дека иванов го направил цел устав
Ok aj da ne vi otezhnuvam.Ivanov go napravi celiot ustav,a komunjarite mu stavaa sopki na Ivanov ama zatoa sega pak se kandidira za pretsedatel da ja preporodi Makedonija zaedno so "pastirot" Gruevski.
![]()
Ok aj da ne vi otezhnuvam.Ivanov go napravi celiot ustav,a komunjarite mu stavaa sopki na Ivanov ama zatoa sega pak se kandidira za pretsedatel da ja preporodi Makedonija zaedno so "pastirot" Gruevski.
![]()
DZABE VEZES PRIJATELE(TAKA SE VIKA TOA)NIV VEKE IM KAZAL GRUJO KOJ E NAJPOSLUSEN pardon greska koj e najbolji i sega po narodnata pogovorka toj sto e..e prv e najbolji drugite vo redenkata ne se pamtat
E dobro koja e taa mala uloga? Se prochita li shto shlakna sega? Nemoj da mi kazhesh deka sufliral za praenjeto na ustavot za nekoj del demek drugive neznaele pa im teknalo na nego,bozhem Frchkovski i Gjuner Ismail se dupeni vmozok pa kje se potkrepat na Ivanov
SuicideMessiah
кој рекол дека иванов го направил цел устав
па ти бе батка
Brat,go nema delot so priemot vo nastavnichkiot sovet i protivenjeto na profesor Shkarikj a? Aj nemaj gajle komunjarive nishto neznaat :wink: