Секс скандал со професорка по англиски јазик

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Професорка по англиски јазик фатена е на „дело“ со еден од своите ученици. За Мирослава Прилерова (35), често се зборувало дека е премногу блиска со своите ученици особено оние од спротивниот пол. Објавувањето на клипот до кој се „докопаа“ чешките медиумите дефинитивно ги потврди озборувањата.

Ова е голем скандал за Знојм, гратче во Чешка, но и покрај се Мирослава нема да биде казнета. Видео снимката на која несомнено згодната и провокативна професорка има сексуален однос со полнолетен ученик, не е против ниту еден закон. Најлошото што може да се случи е нејзиниот договорот за работа да не биде продолжен.

- Директорот на училиштето ништо не и може, Мирослава Прилерова не прекршила ниту еден закон, од тие причини не може да биде казнета, изјави Валтер Бартош претседалел на советот за образование.

Viva la MFST :D

Ако било приватно, ништо не е недозволено. Ако било во школото..20% од плата =D

Јас па мислев дека станува збор за македонската професорка по англиски јазик, со која веќе поодамна има излезено сексуалистички видео клип. Мислев некое ново клипче излегло. Таа, плавата, шо ја реметевме во темата за забегани Hi5 членови. :)

Ах мамата, си реков кај нас е ова :)

У секој случај добар МИЛФ хантинг направиле децата, шо ја снимиле де :))

MFST
Професоркиве по англиски значи.........:smir:

Јас па мислев дека станува збор за македонската професорка по англиски јазик, со која веќе поодамна има излезено сексуалистички видео клип. Мислев некое ново клипче излегло. Таа, плавата, шо ја реметевме во темата за забегани Hi5 членови. :)

Јок.
Го најдов и клипот... лош квалитет е. Срамота! Купувајте телефони со 5+ mеga pix камера, да ве види светот.

Ех како не ај уловив јас таа во основно што ни предаваше...
А има некој линк од тој клипот?

Си нашле милфица дечките.Браво:)

тооо :):):):) мајсторе..хаха...темава ја направивме како за во ЧДА :):)

Абе дајте сменете насловот напишете дека не е македонка :pipi: Јас мислев некоја македонка таму ...Инаку свака му час на детето (п.с има ли го клипот да видиме од која марка е професорката :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom