Секс скандал со професорка по англиски јазик

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Јас па мислев дека станува збор за македонската професорка по англиски јазик, со која веќе поодамна има излезено сексуалистички видео клип. Мислев некое ново клипче излегло. Таа, плавата, шо ја реметевме во темата за забегани Hi5 членови. :)

Можеби ова?
Не е само за тебе, види таа над тебе што напишала.

Јас па мислев дека станува збор за македонската професорка по англиски јазик, со која веќе поодамна има излезено сексуалистички видео клип. Мислев некое ново клипче излегло. Таа, плавата, шо ја реметевме во темата за забегани Hi5 членови. :)

го има ли некој клипот со професорката :)

Ова е голем скандал за Знојм, гратче во Чешка, но и покрај се Мирослава нема да биде казнета. Видео снимката на која несомнено згодната и провокативна професорка има сексуален однос со полнолетен ученик, не е против ниту еден закон. Најлошото што може да се случи е нејзиниот договорот за работа да не биде продолжен.
Згодна и провокативна чехиња,има секс со тебе!!!
Звучи како на дечкото да му биле исполнети сите желби и достигнал кулминација на своето битие.
Не треба да ја казнат,треба да ја наградат,за духовно надградување на учениците и близок сооднос со нив.
А и стварно,не гледам зошто би имало некаква казна,убаво си пишува дека на видеото има две полнолетни индивидуи(од кои едната е изузетно атрактивна),кои имаат сексуален однос.
Тоа ни најмалку не е казниво со никаков закон.
Ride on!!!
п.с да не може некаде да се најде видеото евентуално?:pipi::kesa:

Али таа немаше секс со ученик туку со некој нејзин познаник кој воопшто не ни беше на возраст како овој.

Мислам дека таа стратегија за надоградување на енергетското поле на учениците треба и кај нас да се примени.
Сепак,најмило би ми било,ако наставничката го поттикнува во ученикот во неговиот развој,кај неа дома по математика да му дава на часови,ама и заебано ќе биде ако некад му се дигне...шеќерот.

аххх имав класна на која многу сакав да спроведам нешто вакво,момаков наплати и за мене,клипов иначе не е ништо посебно професоркава е грда гарант предава ОНО :),али ај за атер...кој сака линк нека се обрати на профил кај мене :icon_lol:

Ауу и јас помислив дека се рабпти за македонката :vozbud:
Браво за дечкото, MILF-ица си нашол :tv:

Англиски професорката ми предава на мене:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom