Навивачки филмови и серијали

Е сега читав нешто низ нетов дека требаше да излезе еден српски филм,мислам дека се викаше “Шишање“...но го прекинале поради некој неразјанести причини од тамошните власти,а се работело за екстра филм за навивачите од Србија,не ме факајте за збор,така ми кажаа :)

Tребаше веќе да биде излезен ама снимањето е прекинато затоа што некој од главните глумци бил у затвор . Сеа па најавуваат дека ќе искочи на почетокот на 2010 ама чисто сумњам .

Шишање филмот ќе биде ист како Рани филмот фазон. Како што излегоа т.н. мафијаши во тоа време, така ќе излезат и т.н. Скинси.

Филмот првенствено е создаден за да во целиот ек на навијачки тепачки,инциденти,убиства уште повеќе ја покаже темната страна на тој живот. У филмот, некој вундеркинд по математика по игра на случајот доаѓа во допир со ултра-десничарите навијачи на ФК Радник (читај, ФК Рад) и после продолжува приказната како он си го уништува животот,се оддава кон криминални активности итн . Е сеа , поентата е да се прикаже како тој живот е лош,како човек може да се заебе,како на некој начин не треба да се живее .
Тамошната влада вчера излезе со предлот да се укинат навијачките групи на Звезда,Партизан и Рад заради низа активности во минатото . Овој филм баш заради тоа е напраен . За мачкање очи .

Филмот првенствено е создаден за да во целиот ек на навијачки тепачки,инциденти,убиства уште повеќе ја покаже темната страна на тој живот. У филмот, некој вундеркинд по математика по игра на случајот доаѓа во допир со ултра-десничарите навијачи на ФК Радник (читај, ФК Рад) и после продолжува приказната како он си го уништува животот,се оддава кон криминални активности итн . Е сеа , поентата е да се прикаже како тој живот е лош,како човек може да се заебе,како на некој начин не треба да се живее .
Тамошната влада вчера излезе со предлот да се укинат навијачките групи на Звезда,Партизан и Рад заради низа активности во минатото . Овој филм баш заради тоа е напраен . За мачкање очи .

Епа тоа и мене ми беше поентата. Нема да се разбере филмот како што треба и ќе излезат избричени копиљаци (како едно време што имаше во парк) и ќе праат глупости низ Скопје.
Исто како и на Romper Stomper кога ќе го пуштеа на Телма во 22:22 ч.:icon_lol:

Имам гледано повеќе филмчиња со скинхеди,ултраси десничари и ред др работи али ВРВ филм за мене е “Шишање“ сега за сега го има само воа др и неможам да најдам :S

Rise Of The FootSolider (2007)
rise_of_the_footsoldier_ver2_xlg.jpg
I.D (1995)
xID.jpg

Scum (1979)
B00004CZI8.02.LZZZZZZZ.jpg

The Firm (2009)
the+firm+2009+love.jpg

Klatka (2003)
Многу полу-професионални борци во Полска се состојат од фирми кои се вклучени во борбата за својот клуб...
100021.jpg

Ross Kemp On Gangs : Poland Gangs

Неможев да најдам тема кај да го постирам филмов , не е навивачки ама е поврзан со фудбалот и радо го препорачувам да го гледате.

The Damned United - Проклетиот Јунајтед - http://www.imdb.com/title/tt1226271/

Филмчево се работи за еден тренер по име Brian Clough , кој јас прв пат го слушнав , а овој да ти бил легенда у Англија и како фудбалер а повеќе како тренер. Интересна биографија како доживува успеси со Дерби , а после пропаѓа со Лидс Јунајтед

http://en.wikipedia.org/wiki/Brian_Clough

Имам гледано повеќе филмчиња со скинхеди,ултраси десничари и ред др работи али ВРВ филм за мене е “Шишање“ сега за сега го има само воа др и неможам да најдам :S
Кога сме кај шишање има ли шанси да се најде некаде? Торент,некој да го има дома,двд-тека било што.

Кога сме кај шишање има ли шанси да се најде некаде? Торент,некој да го има дома,двд-тека било што.

да го најдев брат немаше да прашувам по форуми :D слабо не верувам дека некој ќе го најде забранет е како што знам позз

Кое срање од филм се палев ко мало дете на лижавче за филмов за да сватам дека е безвезе! Нереални сцени, лоша глума и други работи што си немаат везе. Ова требаше да биде филм за навивачите на РАД, а уствари се работи за корумпираноста на полицијата и за газдите на клубовите...Уште еднаш кој не го гледал нека не го гледа воопшто.
пс. Едино што ме бендиса беше сцената Србија Србима ма јебеш Србија :ojea:

Кое срање од филм се палев ко мало дете на лижавче за филмов за да сватам дека е безвезе! Нереални сцени, лоша глума и други работи што си немаат везе. Ова требаше да биде филм за навивачите на РАД, а уствари се работи за корумпираноста на полицијата и за газдите на клубовите...Уште еднаш кој не го гледал нека не го гледа воопшто.
пс. Едино што ме бендиса беше сцената Србија Србима ма јебеш Србија :ojea:

И тоа како.. па сечењето на забранетите сцени..филмот е од тапа по тапа..Не му го препорачувам на никој..:smir:

Баш преска го глеав ништо посебно освен 20 скинхеди без памет и корумпирани цајкани

Засега најдобар Навивачки филм е The Football Factory, сега ќе го гледам I.D па ќе пишам импресии. :)

aj dajte torrent od footbal factory i ako mozi prevod (srpski-hrvatski,makedonski)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom