Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Souto e taka-taka ama voditelkata e top! Da ne e ona ke propadne i souto. Devojkata e stvarno ubava i zgodna i ultra pametna! Mislam deka e najdobroto nesto sto se pojavilo na mediumite kaj nas! A, koj drug bi go izdvoile...Lili cigankata ili Melita kuckarkta ili onaa lezbejkata Helena...koj?! Super e, mene epten mi se svigja! Mozebi Rade Rogozarov ne trebal vo celava prica ama toa e...
me imase publika xd
хахахахахахахахах:pos2::pos2::pos2:Hahahaaa, me iznasmea Cirkone:pos2:
...neka ja vidat site tvojata isfrustriranost, idiotizam i beda. Tipicno seljacka, malogragjanska kombinacija, no jebi ga ima vo gradov seljacana so tapija koi nisto drugo neznaat da napravat osven da napagjaat i plukaat, a samite ne se gledaat. Kujznae i picka dali imas vo zivotov videno. Plus verojatno kec si imal Biologija, hahahahhahaaaaaaaaa pa zatoa si tolku isfrustriran.
Idi kopaj po nivi moze ke se oprais malku, sto cisto sumnjam! Ako ne imas mentalni institucii, ke te sredat drugi:pos2:
Srcka e voditelkata!!! Naj spontana, ubava, prirodna, intelegentna i vedra osoba! Najdobrorto nesto na nasite mediumi, pa i posiroko! Bravo!!!
Не ти ни треба повеќе само од името се гледа колку е глупа :pos2:Еднаш ја гледав емисијата..И толку..