Не биди паун

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
А водителката кога даде помош за тоа чепкање во нос... :pos2::pos2::pos2:

не ми се ич допадна...

btw. за тие што не го гледале: второто место зема дупло повеќе пари од првото.. :tapp:

по дебилна забавна емисија досега немам видено,имале,имаат и ќе имаат глупи емисии ама со оваа ја преминаа преминаа границава.

Што глупост е ова сеа не им текнува некоја попаметна работа да праваат сеа не биди паун.:pos2:

Јас ја гледав и не издржав до крај.....значи кој дебилизам е човече невероватно!!!

Имаме и публика - поточно 6то члена публика:kesa:
А натпреварувачите што беа првата емисија беа тешки копуци.....значи се натпреваруваа кој најмногу НЕзнае!!!! Прави копуци!!!

За никаде....не би ви препорачал да гледате!!!!

Barvo , bravo, nagrada za kreativniot genijalen um koj go smisli ova prekrasno televzisko show. ednostavno se prepotuvam od vozbuda koga natprevaruvacite so zar vo ocite i pluskavci na prstite se prepotuvaat da issecat sto e mozno poveke krugcinja krastavica, ili pak tie prasanja za znaenje da otupis mozok duri da ti tekne...natprevaruvacite se trudat do poslednata pora na nivniot genijalen mozok no ednostavno prasanjata se nereslive...imase edno...Denes na pladne velosipedist vozi po ulica doaga avtomobil, nema ulicno osvetluvanje, kako e izbegnata nesrekata???? pa ova ni Anstajn ne bi go resil...:vozbud:

LOL, емисијата уште од втората емисија ја сменија во нов термин. :tapp:

Да, во сабота од, баш сега погледнав нешто, ја прашуваат Бојана пејачкава: пилешки прсти или крилца? и оваа прсти и публиката гласа:pos2:
Значи можно ли е ваква емсиија да постои, дали некаде во светов има некоја слична емсиија на оваа бар да се тешиме со тоа дека сме ископирале од некој

абе не сум ја гледал ама по името на емисијата се познава колку е јака кој ја води што ќе има во таа емисија :):):)

Да, во сабота од, баш сега погледнав нешто, ја прашуваат Бојана пејачкава: пилешки прсти или крилца? и оваа прсти и публиката гласа:pos2:
Значи можно ли е ваква емсиија да постои, дали некаде во светов има некоја слична емсиија на оваа бар да се тешиме со тоа дека сме ископирале од некој
изгледа дека нема ова е чито наш изум:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
нели знаеч дека само ние оваа го можеме... а на крај крај што беше оваа само копи емисии сега оваа е лично наша :pos2::pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Типично нешто за Шител и Лила кралицата на ваквите глупи квизови гледам уште луѓето имаат лузни и кошмари од Ај да те видам и сега хоророт продолжува Не биди паун еј, добро кој им ги смислува имињата како емисијата да не е доволно дебилна сама по себе па уште и името фалеше :pos2::pos2::pos2:

ЛОЛ имам другат Паун надимак му е и само имате кој го слушнав од емисијата паднав од смеење поготово игрите не биди паун, брзиот паун и сл.Емисијата ке трае со децении :tv:

Требаше да се вика "Не биди Кокош":pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom