Warrior
Born to laugh
Од пред некој ден имам НОД32 Антивирус Систем, мука нема!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
humanoid напиша:Еве ви го последниот тест од Декември, па да не се карате
Инаку секој си има свои потреби и навики на сурфање. Зависи од конфигурации и можности.
Единствено што не препорачувам е нортон. Јаде меморија како луд, нема баш некоја заштита, а кога сакаш да го анинсталираш, ќе ти остави толку ѓубре у компјутерот, што ќе ти требат милион алатки и регистри клинери да го исчистиш.
Мои фаворити:
1.Касперски
2.Битдифендер
3.Нод32
Од бесплатните:
Аваст, другите не се добри воопшто.
Garfield напиша:НОД 32
Allita напиша:Mene NOD 32 ne me zashtiti od posledniot virus koj mi vleze vo komjuter koj znae kako i go zarazi na nodot i site exe fajlovi vo komjuterot i mi se fakt up se vo komjuterot, so shto satviv AVG i mi go iscisti virusot koj nodot ne mozeshe taka da poveke ne veruvam na brilijantni antivirus programi sega zasega go zadrzuvam AVG to za ponatamu zdravje.
Не знам како кај тебе, ама јас имам пас и секој втор ден апдејтирам. Досега проблем јок, да се надевам дека така ќе продолжи, ебаго.Allita напиша:Mene NOD 32 ne me zashtiti od posledniot virus koj mi vleze vo komjuter koj znae kako i go zarazi na nodot i site exe fajlovi vo komjuterot i mi se fakt up se vo komjuterot, so shto satviv AVG i mi go iscisti virusot koj nodot ne mozeshe taka da poveke ne veruvam na brilijantni antivirus programi sega zasega go zadrzuvam AVG to za ponatamu zdravje.