Најдобар антивирус?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар АнтиВирус: Kaspersky или Norton?

• Kaspersky AntiVirus

Гласови: 192 29,7%
  • Norton AntiVirus

Гласови: 53 8,2%
  • Не знам, не можам да се одлучам.

Гласови: 30 4,6%
  • Што е тоа антивирус?

Гласови: 15 2,3%
  • AntiVir

Гласови: 39 6,0%
  • Некој друг (ќе наведам кој)

Гласови: 118 18,3%
  • NOD32

Гласови: 199 30,8%

• Вкупно гласачи
    646
PaulvanDyk напиша:
добра приказна но сепак се лажеш. кој користел Касперски а има 512 рам или повеке знае колку е добар , не викам дека е совршен но моментално нема подобар .

aj probaj NOD32...da vidish samo razlika....:pos:

PaulvanDyk напиша:
добра приказна но сепак се лажеш. кој користел Касперски а има 512 рам или повеке знае колку е добар , не викам дека е совршен но моментално нема подобар .
Е како јас на пример имам 512 или повеќе, а се лажам? :)

Не е проблемот во меморијата, во лажната узбуна е.

Мистичен напиша:
Е како јас на пример имам 512 или повеќе, а се лажам? :)

Не е проблемот во меморијата, во лажната узбуна е.

го инсталирав веднаш по форматирањето иначе послем подолг период тешко , еднаш така дури и самиот виндовс ми го бутна

Ги имам користено двата али Касперски е за мене подобар.....

PaulvanDyk напиша:
го инсталирав веднаш по форматирањето иначе послем подолг период тешко , еднаш така дури и самиот виндовс ми го бутна

Го користев цела година на машината која не беше ниту еднаш форматирана. Го инсталирав веднаш откако ја купив.По цела година и форматирањето, го инсталирав повторно и немав никаков проблем.

Од пред недела дена го ставив и на лаптопов, немам проблеми со недостаток на работна меморија, воопшто не ми го забави.

Али, секоја машина е приказна за себе, се дешаваат чудни работи. Доаѓаат у конфликт по некад хардвер и софтвер! :)

Acid напиша:
Не беше реална анкетава баш. Додадов уште 2 опции за кои може да се гласа (AntiVir и некој друг (кој?)) затоа што постојат и други добри анти-вируси.

Како и да е, веќе 2 години го користам AntiVir и одлично ме служи. Гласам за него.

Kaj da go simnam toj be!Jas nemam anti virus nikakov,imam samo firewall i toa nekoj si poima nemam koi se!
Zone Alarmot nejke da mi se instalira i to

До пред некој ден имав Касперски а, од вчера имам Нортон.
Нијанси се разлика, но сепак Нортон е во блага предност!

Norton mi e najdobra!
a sea ja imam mcAfee guardien

Zone Alarm,sakam da stavam Kasperski,a za norton neli imase izjava deka ke gi povlekle imalo nekoj defek u programata?

Symantec Antivirus Corporate Edition 10 (Не е Norton...да не стане забуна кај некого)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom