Најдобар антивирус?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар АнтиВирус: Kaspersky или Norton?

• Kaspersky AntiVirus

Гласови: 192 29,7%
  • Norton AntiVirus

Гласови: 53 8,2%
  • Не знам, не можам да се одлучам.

Гласови: 30 4,6%
  • Што е тоа антивирус?

Гласови: 15 2,3%
  • AntiVir

Гласови: 39 6,0%
  • Некој друг (ќе наведам кој)

Гласови: 118 18,3%
  • NOD32

Гласови: 199 30,8%

• Вкупно гласачи
    646

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.308
Поени од реакции
34.702
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Ај сега да ве видам. Norton го бие подобар глас, ама и Kaspersky не е ништо подоле. Кој антивирус вие го користите?

323850-200x500.jpg
NORTON%20ANTI%20VIRUS%202004.jpg
:wub:​

ме мрзи да се барам, а уште повеќе да пишувам пак за анти вирусите. ПОбарајте ми го дугачкиот пост, се е објаснето тамо

По грешка дадов глас за Касперски ама незнам кој е подобар зошто ниту еден од тие не користам!

So norton ne sum imal problemi do deneska ......pa i glasav za

Norton го иам користено и срање е...Касперски е боље....

Не беше реална анкетава баш. Додадов уште 2 опции за кои може да се гласа (AntiVir и некој друг (кој?)) затоа што постојат и други добри анти-вируси.

Како и да е, веќе 2 години го користам AntiVir и одлично ме служи. Гласам за него.

Од бесплатните најбољи е АнтиВир, не јаде меморија али со него закачив Бластер, ми искочи екранче и го поздрави Бил Гејтс, а ја го поздравив комп. со формат.Го Користам едно 3-4 месеца касперски персонал про у комбинација со анти-хакер, и е супер, едно вирусче нема.

NOD 32 definitivno....so nego nemam dosega virus zakaceno....norton nikad vo zivot nema da stavam poveke....najgolemo sranje e....kasperski i taka i taka se dodeka ne go otkriv NOD...definitivno zakon...:icon_lol:

Allita напиша:
NOD 32 definitivno....so nego nemam dosega virus zakaceno....norton nikad vo zivot nema da stavam poveke....najgolemo sranje e....kasperski i taka i taka se dodeka ne go otkriv NOD...definitivno zakon...:icon_lol:
Ќе те зеам за жена дефинитивно:).....мој чоек...и ја си го користам Nod32 веќе 2 години,гајле нема.....иначе за Norton коа ќе го продаваат треба у пакет да ставаат и Рам 512МВ...

AntiVir!

Секојдневно отварам по катаљарда "сумљиви" страни и никогаш не сум закачил ништо што ми направило проблем. Антивир алармира само по потреба, Касперски паничи на се живо и диво, незнаеш кога е лажна узбуна, а кога е вистински вирус. Исто како во приказната со овчарчето кога кревало лажна узбуна за волкот, па кога навистина дошол никој не му помогнал.

Мотокултиваторче напиша:
Ќе те зеам за жена дефинитивно:).....мој чоек...и ја си го користам Nod32 веќе 2 години,гајле нема.....иначе за Norton коа ќе го продаваат треба у пакет да ставаат и Рам 512МВ...

.....veke me zemaaa za zena :pos: btw...ne 512MB... 2 GB ti trebaat ako otvarash 100 stvari kako shto pravam jas....a nedajboze vo meguvreme da pocne da pravi update ...:pos:

Мистичен напиша:
AntiVir!

Секојдневно отварам по катаљарда "сумљиви" страни и никогаш не сум закачил ништо што ми направило проблем. Антивир алармира само по потреба, Касперски паничи на се живо и диво, незнаеш кога е лажна узбуна, а кога е вистински вирус. Исто како во приказната со овчарчето кога кревало лажна узбуна за волкот, па кога навистина дошол никој не му помогнал.

добра приказна но сепак се лажеш. кој користел Касперски а има 512 рам или повеке знае колку е добар , не викам дека е совршен но моментално нема подобар .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom