Туркање со раце

• Креатор на темата Креатор на темата Mj
  • Време на започнување Време на започнување
Нема врска мускулот у туркање со рака. Имам рака прилично поголема од моите врсници и пак едно дете што имаше дупло помала рака од мојата ме победи у гурање.

Можда нема врска мускулот ама има врска тежината

Мада неможе да се рече дека нема врска мускулот сепак поважниот дел е зглобот и стисокот

Ајде шо бидна со тоа собирањето нели ќе се организираме.

Имало на 11 април туркање со раце на плоштад само не бев информиран на време т.е денес дознав :S :S Ако некој од вас форумџии било какви информации за наредни случувања од ваков карактер пишете ми на ПП pls :)

Ако сакаш дуел со некој, иди пред некоја теретана и накурчи некого после тренинг и одма ке сака да се бутка со тебе.

Македонија меѓу учесниците

http://www.tportal.hr/sport/ostalisportovi/63214/U-Zagrebu-se-okupili.html

погледнете ја целата фотогалерија

0211007.42.jpg

на сликава првакот Големанов кој скоро и да заспа во ревијалниот двобој со Македонецот Миноски

Сум гледал буткање на рака меѓу професионален Бодибилдер и Аргат.Билдерот ке му ја скршеше раката на човекот,па после и со уште еден спремен дечко се буташе и него го победи.Тоа е луге,ке се напука со стероиди па има сила да ти ја искрши раката...:toe:

Има разлика од случај до случај, јас во теретана гледав како билдер, кој е на стероиди постојано се плашеше да се бутка со манекен... па сеа ти види... :)

Slu4ajno naletav na ova http://vecer.com.mk/?ItemID=89891522DC1C484CACA3118ECF7F709D , turnirot se odrzuval na 11 april , a prijavuvajne najkasno do 10 april, *ќе се одржи на Градскиот плоштад во Скопје, следната сабота ( од 11 - 16 часот). *
e ova me zbuni 11 ne e slednata sabota, a i vo April ne paga vo sabota, mora da e nekoja greska..
Aj ako e nekoj zaintersiran neka prasa vo klubov da znaeme to4no, i ako nekoj bil do sega neka spodeli iskustvo..

Ај ако има некој фб контакт нека ми даде преку пп од организаторот Драган Стојчевски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom