Туркање со раце

• Креатор на темата Креатор на темата Mj
  • Време на започнување Време на започнување
Кенгур некако не може да се помири дека напумпаните мускули му служат исклучиво како декорација... :)
ај мускулите, ок... ама мозокот да ти е за декорација ко на тебе? :S колку да можеш да живееш. тоа е лошо :'(

Ова нервира, пичкарење. Со ова автоматски докажуваш дека не те бива за вистинско буткање на рака, исто како кога Серпико ти рече да се најдете на улица и да се пресметате затоа што почна да спомнуваш блиски роднини.
Или биди маж и пресметај се па после курчи на форум, ЕВЕ ЈАВНО КАЖУВАМ ДЕКА У ПОТПИС И У ТАЈТЛ ЌЕ ТЕ НОСАМ ДВА МЕСЕЦА ДЕКА СИ ГУРУ, ФРАЕР, БИЛОКОЈЗБОР....
Или биди поголем маж и кажи дека се пичкаш да излезеш и да се буткаш на рака со тој што те предизвикува, во случајов Ацид
куре, не се нервирај.
прво, серпико мене ми се закани дека ќе ме млател и слично кога ќе се видиме. се видовме и ништо не направи. тука бев, не бегав.
второ, твој тајтл не ми е потребен побогу. кој фактор си ти? нула.
трето, не се курчам. тврдам само дека потребен е мускул за да се гураш на рака =) и дека билдер ќе изгура ракометар. толку =)

Чекај, отиде да кркне креатин :vozbud::pos2:
и?:vozbud: скокотни ме, да се насмеам...

еее ние дури и на часој се туркаме од класот само двајца неможам да турнам инаку сум 8мо и не се пријавувам за туркање со вас оти партал ке ме сторите.

баш ме интересира ацид и кенгур шо ке сторат :wink:

тврдам само дека потребен е мускул за да се гураш на рака =) и дека билдер ќе изгура ракометар. толку =)

и?:vozbud: скокотни ме, да се насмеам...
Ајде доста тврдиш, од тврдење тврд цел живот нема да ти остане. ДОКАЖИ :wink:

Ајде доста тврдиш, од тврдење тврд цел живот нема да ти остане. ДОКАЖИ :wink:
на кого? на тебе? абе човек, сфати веќе еднаш. не-си-вреден. нема на кого и нема зашто. леле ама го отупе.

Леле одма се гледам на емисија у публика и скандирам Jerry Jerry Jerry :pos: :pos: :pos:

на кого? на тебе? абе човек, сфати веќе еднаш. не-си-вреден. нема на кого и нема зашто. леле ама го отупе.

Ти го тупиш со самото тоа што млатиш празна слама. Го тупиш исто ко тоа дека во кругот има ќош, ама само на рекла казала муабети.
Можеби и стварно не сум вреден, ама ме заболе половиот орган. Најважно е што докажа дека си форумски МАЧО

Порано бев појак, ама сега заради здравствената состојба сум прилично послаб. :(
Иако на Нова година, кога бев уште послаб од сега, се буткав со двајца другари, од поамбициозните, и ги победив, ама се вцрвив како рак у пичку мајчину. Не е се во мускулот, треба да имаш цврст зглоб.

Порано бев појак, ама сега заради здравствената состојба сум прилично послаб. :(
Иако на Нова година, кога бев уште послаб од сега, се буткав со двајца другари, од поамбициозните, и ги победив, ама се вцрвив како рак у пичку мајчину. Не е се во мускулот, треба да имаш цврст зглоб.
Да и да напнеш на почеток,но ако си јаден грав се оди во вода...пола енергија на прдеш ќе ја потрошиш :toe:

Ајде, пријавувајте се :)

Правиме пиво и буткање. Тој што губи, го части победникот пиво :)

ummm do sega ne sum padnal :)Moze vo idnina sekako:)Golem pozdrav do tebe Acid moze ce ti tekne koj sum :)

Ајде Кенгурче, на 8 минути си од мене.
Зимај илјадарче и да се пробаме :)

Sobir ce ima narednata sabota pred boris trajkovski se odlozi za uytre rabotata :)rakomet ovo ono i taka:)I moze na halba na lancer da se probame :)i ce ti dadam edno krugce da go svrtis:)

Сум гледал буткање на рака меѓу професионален Бодибилдер и Аргат.Билдерот ке му ја скршеше раката на човекот,па после и со уште еден спремен дечко се буташе и него го победи.Тоа е луге,ке се напука со стероиди па има сила да ти ја искрши раката...:toe:

Професионалните туркачи на рака не се гураат цело време.И они имаат тренинзи во теретани каде што највеќе се фокусираат на вежбање на рацете така да професионален гурач на рака како на пример John Brzenk или Denis Cyplenkov кој уствари е и поголем од билдерите животиња е 100% би го победиле Шварци или било кој друг билдер на рака.

Имаше еден филм со Сталоне кога е туркач на рака.Таму сите туркачи беа претставени како возачи на камиони.Тоа порано е било изгледа многу популарно во Америка....

Мистерот на Македонија за 2004 година Драган Стојчевски ќе биде дел од организаторите во натпревар за буткање на рака во Битола, во недела, во спортската сала. Стојчевски го освои второто место на Мистер фитнес на светскито избир за "Менхант интернационал" во Кина преклани.
Заедно со Стојчевски, настанот го организира и Зоран Лазаревски-Паљо, сопственик на финтес клубот "Паљо" во Битола. Натпреварувачите ќе се поделат во три категории, првата е до 85 килограми, втората од 85 до 95 и третата над 95 килограми. Секој учесник ќе си избере и песна која ќе го бодри за време на натпреварот. Плановите на органозаторите се турнирот да прерасне во традиција. (М.Џ.)
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]

Победи Драган од Тетово.
Повелете пријавете се следната година, ако се чувствувате како спремни.
Имаше преку 1000 публика, одлична атмосфера, судии... оригинални реквизити потребни за натпреваров.

[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]

Победи Драган од Тетово.
Повелете пријавете се следната година, ако се чувствувате како спремни.
Имаше преку 1000 публика, одлична атмосфера, судии... оригинални реквизити потребни за натпреваров.

[/FONT]
А кој датум се паѓа тоа?

Ацид и Кенгур,ке се бутате сеа или?
Ме интересира дали ке се бутате како повеќето у македонијава што се бутаат без да се држат со другата рака за ништо или професионално со држач!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom