Туркање со раце

• Креатор на темата Креатор на темата Mj
  • Време на започнување Време на започнување
Нема врска мускулот у туркање со рака. Имам рака прилично поголема од моите врсници и пак едно дете што имаше дупло помала рака од мојата ме победи у гурање.

Можда нема врска мускулот ама има врска тежината

Мада неможе да се рече дека нема врска мускулот сепак поважниот дел е зглобот и стисокот

Ајде шо бидна со тоа собирањето нели ќе се организираме.

Имало на 11 април туркање со раце на плоштад само не бев информиран на време т.е денес дознав :S :S Ако некој од вас форумџии било какви информации за наредни случувања од ваков карактер пишете ми на ПП pls :)

Ако сакаш дуел со некој, иди пред некоја теретана и накурчи некого после тренинг и одма ке сака да се бутка со тебе.

Македонија меѓу учесниците

http://www.tportal.hr/sport/ostalisportovi/63214/U-Zagrebu-se-okupili.html

погледнете ја целата фотогалерија

0211007.42.jpg

на сликава првакот Големанов кој скоро и да заспа во ревијалниот двобој со Македонецот Миноски

Сум гледал буткање на рака меѓу професионален Бодибилдер и Аргат.Билдерот ке му ја скршеше раката на човекот,па после и со уште еден спремен дечко се буташе и него го победи.Тоа е луге,ке се напука со стероиди па има сила да ти ја искрши раката...:toe:

Има разлика од случај до случај, јас во теретана гледав како билдер, кој е на стероиди постојано се плашеше да се бутка со манекен... па сеа ти види... :)

Slu4ajno naletav na ova http://vecer.com.mk/?ItemID=89891522DC1C484CACA3118ECF7F709D , turnirot se odrzuval na 11 april , a prijavuvajne najkasno do 10 april, *ќе се одржи на Градскиот плоштад во Скопје, следната сабота ( од 11 - 16 часот). *
e ova me zbuni 11 ne e slednata sabota, a i vo April ne paga vo sabota, mora da e nekoja greska..
Aj ako e nekoj zaintersiran neka prasa vo klubov da znaeme to4no, i ako nekoj bil do sega neka spodeli iskustvo..

Ај ако има некој фб контакт нека ми даде преку пп од организаторот Драган Стојчевски.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom