БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Romanticar
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тооооо, ТООООО БЕЕЕЕ!!!!!!!ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe: ЧИСТА,ЧИСТА,ЧИСТА МАКЕДОНИЈАААААА!!!!!!!! али закон атмосвера имаше!!!!(камо да бев таму)

јеееееееееееееее јеееееееееееееееееее јеееееееееееееееееее не ми се верува, идеме понатака леле, не ми се верува, палчам од среќа:vozbud: :vozbud: :vozbud: момци ве обожавааааааааам:olee:
Македонија навива за вас,
пеат милиони како еден глас,
Македонија ДОБИ победа,
милион срца, една молитва
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Хахах закон....Е ова е МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!!!!!!!! ТЕ САКАМЕ МАКЕДОНИЈО!!!!!!!!!!!!!:toe::toe::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:Ај нека ни е честито победатаааааааааааа :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe: Мајстори стеееееееееееее :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Одиме на медал, ајдеееееееееееееееееееееее.
Милион срца една молитва.

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

ООООООооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!Тооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!
македонијаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа! да се знае која е македонијаааааааааааааааааааааааааааааа

:vozbud:Возбуда :vozbud: Возбуда :vozbud:Возбуда:vozbud:

Лелеее срцево ми се исполни :vozbud::vozbud::vozbud:
То мајсториииии :vozbud: :oeoeoe:

АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ МАКЕДОНИЈАААААААААААА МАКЕДОНИЈААААААА. БРАВО ПРЕКРАСНА ИГРА, ПРЕКРАСНА ПОБЕДА 36:30.... але але але але. СТРУЖАНЕЦОВ СЕ ИЗНЕРВИРА И МАМЕТО ИМ ГО ПЛАКА.:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Makedonijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa navivaaaaaaaaaaaaaaaaa za vaaaaaaaaaaaaaaas peeeeeeeeeejaaaaaaat milioniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakooooooooooo edeeeeeeeeeeeen glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!

Mnoguuuuuuuuuuuuuuuuuuu smeeeeeeeeeeeee jakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Cestitkiiiiiiiiiiiii za siteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :vozbud::vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Ајдеееееееееее одиме понатака, само јако :vozbud:

:oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom