tose_cesc
Oh Arsenal we love you!
Најдобра е школата на Беласица.Мислам доволно е името на ГОРАН ПАНДЕВ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали си ти нормален?
Слога се никој и ништо сега. Све им пропадна, не викам дека пред 4/5 години не беа, али сега немаат ништо.
ps. Гласав за Работнички.
od belasica imat igracite da zaminat stranstvo oti sekoja godina se na toj italjanskiot turnir i taman rabota na turniro ke blesnat 2-3 igraci i ke gi zemat vo nekoj stranski klub
АБе друже се оди на тој турнир,се игра и годинава ке се оди. Ама ако играчот не е квалитетен кој ке го купи,посебно во странство и од врвни менаџери?
Г.Пандев,Стојков,Балдовалиев,С.Пандев,Г.Попов,Р.Попов,Д.Масев,
Бандулиев,Драган Стојков и т.н да не набројувам.
Се квалитетни играчи кои настапуваат или настапувале во странство.
Струмички Деца.:helou:
@artaN*
Слога има добра школа не го оспорувам тоа.Но дај кажи 2-3 имиња на познати фудбалери во странство ама од мали нозе да тргнале од школата на Слога.
И јас ти реков дека нема слаба школа слога ама од тие што ги наведе единствено Неџипи Нухиу и Шабани ги знам.:wink:
zboro mi e toj turnir mu e kako otskocna daskaАБе друже се оди на тој турнир,се игра и годинава ке се оди. Ама ако играчот не е квалитетен кој ке го купи,посебно во странство и од врвни менаџери?
Г.Пандев,Стојков,Балдовалиев,С.Пандев,Г.Попов,Р.Попов,Д.Масев,
Бандулиев,Драган Стојков и т.н да не набројувам.
Се квалитетни играчи кои настапуваат или настапувале во странство.
Струмички Деца.:helou:
@artaN*
Слога има добра школа не го оспорувам тоа.Но дај кажи 2-3 имиња на познати фудбалери во странство ама од мали нозе да тргнале од школата на Слога.
ne bea brakata gurovski od teteks
Па овде се збори за сегашноста а не како пред 7 години го извадиле Горан Пандев или пред 8 Ардијан Нухију.
Да се бараше тоа што вие го зборувавте насловот би требал да гласи,
"Кој македонски клуб извадил најдобри фудбалери"
Најмногу се сложувам со тоа што викаш дека креаторот на темата треба да развие дискусија.“Младинските фудбалски школи во Македонија“
Ова ми делува мене како општо кој имал и кој има најдобра младинска фудбалска школа. Требало појасна да биде темата, “Кој клуб има најдобра младинска школа во моментов“. И темата треба да биде појасна, а и тој што ја отвора и што прави анкета треба да биде повеќе запознаен со истата, за да може квалитетно да се развие темата. Ова секој си гласа за клубот кој што навива, така да...Тој што постира на темава, треба да го објасни со факти тоа што го кажал, а не каде е Слога, каде е Тетекс каде се овие каде се оние. ФАКТИ! Само така ќе се развие моабет, подруго нема.