Pravnice
The Don
- Член од
- 15 ноември 2007
- Мислења
- 2.462
- Поени од реакции
- 1.433
Прво и основно......можеш твоите дома да си ги бркаш, а со мене има да се понашаш малце со поголема почит се разбравме. ако можам јас да те почитувам, ќе ме почитуваш и ти!!!!!!!Па ако несакаш забрани ајт таму у авганистан дерете се со џилети .
Во Македонија никој не е против спречување на несаканата бременост, туку на начинот на кој тоа се прави . Сигурен сум дека ако се актуелизира прашањето за кастрација, фондот може да финансира.
Зошто сакате да го џелатите своето сопствено дете а не себеси?
Реков -кврц јајцата, еднаш за секогаш, поевтино е и плус похумано.
Оваа држава нема да ги прашува таквите за мислење!
Убиство нема да се дозволува, ако некој нема грев и душа ,за своето дете, може да го даде на посвојување, ама не смее и нама да одлучува за неговиот живот.
Второ - кастрација???? јас сакам да имама деца, ама кога ќе имама можност да ги одлгедувам на прв начин , а не да полнам куќата со деца па после да неам со што да ги ранам. кастрација еј!!!!!!!! Во кој век живееш бе друже!!!!
Трето- ако толку се силиш имаш невладини организации , приклучи се и бори се за твојата кауза, наместо да не праќаш сите по авганистан.
и да се донесе таков зкаон- ГАРАНТИРАМ ДЕКА ЌЕ ПАДНЕ НА УСТАВЕН СУД!!!!!!!!!!!!!!!!!!