Валандово

• Креатор на темата Креатор на темата pumaval
  • Време на започнување Време на започнување
Синоним за Валандово: Земјотрес. :smir:

Колко гудини си??И ако може да дајш име и презиме може та знам :)
Дупло од тебе. Ех, сега за сега, нешто не ми се откриват тие податоци. Може ќе се предомисљум покасно.

У ствари, шо па... Хинт: един или двајца од родителите ми се лекари.

Хххх...Ај кажи барам дали имиш роднини на моја возраст..??

ЕДИТ:...Родители да не ти са тие Јеловац,ги забравих как са викат ама мисљум оти има Јеловац и доктор и докторка :)..Или па Блажо Ташев???

Хххх...Ај кажи барам дали имиш роднини на моја возраст..??

ЕДИТ:...Родители да не ти са тие Јеловац,ги забравих как са викат ама мисљум оти има Јеловац и доктор и докторка :)..Или па Блажо Ташев???
Е, не е Валандово Њу Јорк, доволно ти кажав.

Хаха не ми се верува дека всушност сум роден таму (во болницата де). :)
Затоа ме тресат некои... :)
Ај поздрав на татки. ЉоЉ

Да,и на мене тава ме интересире?Оште лее пот кључ?

За бајнејне или за журки??За бајнејне мисљум оти неј утворан,а за журки е...Чера беше Фанки Џи:helou:

Јак е дијалектот стварно 5 минути читам една реченица и ја варам 5 сати.... Ама не е појак од Кумановскиот :pos:
ШЕга
Поздраввв:helou:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom