Валандово

• Креатор на темата Креатор на темата pumaval
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха и у куманово е јак дијалекто..Ама нашио повеќе са разбире..Јас коа читум Кумановски,не пет мин,пет саата ми требе да а прочитум,а 5 дена "варум"..:)

Хаха не ми се верува дека всушност сум роден таму (во болницата де). :)
Затоа ме тресат некои... :)
Ај поздрав на татки. ЉоЉ
А ти си од...?????

Базенто уште не е отворен, слушум у скоро време ќе било, мада никој не ми кажа точно кога (и шо е проблемо, зашо не е уште отворан?).

БТВ, музиката у диското е ногу глупа. Јас никогаш ни не сум бил љубител на тоа шо го пуштат там, ама шо е ного, ного е. Порано пак ’толерираав’. Нека си најдат друг Ди-Џеј.

Хелекс и ти ќе бииш доктор нели??(кути некој од твојте родители)

Иначе јас сум Борче Танчев,може ма знајш,а ако ма знајш сигурно и јас та знам тебе :)..

.....

Хелекс и ти ќе бииш доктор нели??(кути некој од твојте родители)
Ako gi polozum preostanatite ispiti (koi so ne se malku :( , i ako najdum rabota posle toa, togas, najverojatno, da.

Иначе јас сум Борче Танчев,може ма знајш,а ако ма знајш сигурно и јас та знам тебе
Bez navreda, am poslednive godini sum tolku retko u Valandovo, i ak'lo mi e do tolku preokupiran so drugi raboti, da tesko da poznavam nekoj von mojta generacija... Moze te znam od viduvanje, ama ne i po ime.

Базенто уште не е отворен, слушум у скоро време ќе било, мада никој не ми кажа точно кога (и шо е проблемо, зашо не е уште отворан?).

БТВ, музиката у диското е ногу глупа. Јас никогаш ни не сум бил љубител на тоа шо го пуштат там, ама шо е ного, ного е. Порано пак ’толерираав’. Нека си најдат друг Ди-Џеј.
На пример шо музика би сакал ти да се пушта во диското???ме интересире.:)

Niki_Val напиша:
сакум да слушнум мислење од доста луѓе оти ме интересире каква музика мине кај луѓето во Валандово.

Слушам се организирал некој добар меморијален турнир секоја година во Валандово. Па годинава ќе поминеме таму ...само да завршиме во Пирава.

П.С Има ли некој инфо кога започнува турнирот ?:)

Слушам се организирал некој добар меморијален турнир секоја година во Валандово. Па годинава ќе поминеме таму ...само да завршиме во Пирава.

П.С Има ли некој инфо кога започнува турнирот ?:)
Епа мисљум оти почнуве на 24-ти у Среда,ама не сум 100% сигуран..

Taa muzika jas so ja slusum tesko bi pominala u diskoto (Queens of the Stone Age, Tom Waits...), ama zaso da ne edni Arctic Monkeys:
ili barem nekoj polesen, poigriv rok (Bijelo Dugme, Van Gog... uh, kje gi zabravaav Azra - primer: - u stvari, bilo so od Azra...), toa bi go podnesel...

ako bas mora tehno, togas nesto vakvo:

Taa muzika jas so ja slusum tesko bi pominala u diskoto (Queens of the Stone Age, Tom Waits...), ama zaso da ne edni Arctic Monkeys:
ili barem nekoj polesen, poigriv rok (Bijelo Dugme, Van Gog... uh, kje gi zabravaav Azra - primer: - u stvari, bilo so od Azra...), toa bi go podnesel...

ako bas mora tehno, togas nesto vakvo:
па не тие лош,изборот може да помине ваква музика горе,али се тоа да биде добро склопено и во склоп на другите правци(house,hip-hop i slicno)

Епа мисљум оти почнуве на 24-ти у Среда,ама не сум 100% сигуран..
23 ili 24 типувум на 23

Tурниро почна!!!:vozbud:

Ај барам нема да бие досадно сеа...

Tурниро почна!!!:vozbud:

Ај барам нема да бие досадно сеа...

Шо награди има за прво,второ,трето :) ?

Бтв: вечер играме 3 натпревари по ред таму, за да не патуваме Велес-Валандово 3 пати. :vozbud:

Да навиваш таму за нас ...:helou:

Шо награди има за прво,второ,трето :) ?

Бтв: вечер играме 3 натпревари по ред таму, за да не патуваме Велес-Валандово 3 пати. :vozbud:

Да навиваш таму за нас ...:helou:
Како ви се вика екипата

бтв:тука врна дожд:nesum:...Ама мисљум оти ќе има турнир

Како ви се вика екипата

бтв:тука врна дожд:nesum:...Ама мисљум оти ќе има турнир

Нeзнам како ни се вика екипата...грдо име имаше. :)
Две тепавме една нерешена, одиме понатаму први во група.

Инаку убаво е организирано турнирчето, горе прават скариче, пиење.
А и салата е многу добра ...2 пати имам играно таму.

Нeзнам како ни се вика екипата...грдо име имаше. :)
Две тепавме една нерешена, одиме понатаму први во група.

Инаку убаво е организирано турнирчето, горе прават скариче, пиење.
А и салата е многу добра ...2 пати имам играно таму.
Екипата ви се вика Дока Текстил-Јосифово :):):)...Првата 1-1 со Санаваган,после 2 победи со голема разлика..Добро игравте на сите натпревари..Иначе ти играш??Која бројка си??

П.С многу интересни бројки имате..11,22...77...99..:):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom