Колку долго користите еден телефон?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
jas docna i pocnav so mobilni da se zanimavam no ngage ot veke go imam edna godina i nekako mi se odmili

jas... pa zavisi... ako gledame prosecno kolku koristam eden mobilen telefon bi ispadnalo skoro 15 casa. Maksimum mi bilo 2 meseci i min pola saat.

Па последмов телефон го користам 2 години, од прилика толку ги користам 2 до 3 години ако ми се погоди телефонот.

Претходните сите ги користев една година. Не за друго него по една година обавезно ќе се расипеа или ќе исм се случеше нешто. Ама затоа последниов (сега да не го урочам) го користам 2 години. Супер ме служи, и многу си го сакам. А и морам да го пазам, моите ми рекоа толку е, ова ми е последен. Ако сакам - со мои пари:pos:

на почеток заедно со мајка ми,во просек по една година,последниот ќе истраеше повеќе да го чував и јас малце повеќе,а сега имам половен,стар две години,и единствена маана му е слабата батерија,што се лечи мнооогу лесно! :)

Додека не цркне, али и ако е фаличен малку се менува :)

На една година, понекогаш и на подолго :)

ti bre... se na edna godina samo gi koristite telefonite... a partnerite na kolku vreme gi menjate??? hahahaa

Jas koristev Nokia 3310 od mart 2003 do juli 2005 i od togas do sega koristam Motorola E398. Nokiata nemase kamera i bese izdrzliva vo smisla na fizicki ostetuvanja no baterijata na 99% korisnicite posle 1 godina pocnuva da im slabee. Inace Motorolata vo smisla na softver nema greski no hardver-da, posle 1 godina pocnuva da se lupi, odlepuva, kopcinjata bledneat.

pa zavisi... porano, koa bev poamla, kako sto gi menjase tatko mi i ja gi menjav..znaci na 6 meseci..i posle mi kupija asalen mob i za pola godina go zigubiv:) pa eden mesec bev na glup mob, pa mi kupija nov i za pola god si kupiv extra mob!!! ke go koristam mislam use godina najmalku:)

пред да го земам овој сега, моторола пебл, ги мењав може на 6-7 месеци. овој ми легна ептен, го имам нешто поише од година и ни ми се лупи нешто ни батеријата ме зеза. сеа за сеа ми е закон (пу пу пу кокошки да го серат)

Зависи што мобилен и кој колку време сум го користел. Најчесто година, некогаш помалку а некогаш и повеќе време. Во тек сум со настаните од мобилниот свет сега омилен телефон ми е Нокиа Н93и но добар е и овој што го имам сега па планирам да не менувам телефон подолго време, а ако ве интересира овој мобилен што сега го користам има некаде 1 година и 2 месеци од кога го купив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom