Колку долго користите еден телефон?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
досега сум имал доста телефони а за чување зависи од моделот дали ми се свиѓа или не...рекорд ми е 5,6 месеци со еден телефон

Мари напиша:
дали телефоните мобилни со камера се расипуваат брзо?..некој викаат дека многу брзо..што мислите вие?:locked:
Па да, јас мислам дека мобилните со камера брзо се расипуваат и јас затоа ги сакам едноставните модели на мобилен.:toe: А инаку (иако не е темата за тоа) да додадам и дека исто така и мобилните со отварање се премногу нежни, а тоа го кажувам од лично искуство.

ece, D500 godina i 4 meseci i nisto ne mu e (plivashe u Ohridsko) i uste ke go teram do smrt :) toa znaci mobilnite so kamera ne se rasipuvaat brzo t.e. kako ke ti se pogodi

BAMARGERA напиша:
ece, D500 godina i 4 meseci i nisto ne mu e (plivashe u Ohridsko) i uste ke go teram do smrt :) toa znaci mobilnite so kamera ne se rasipuvaat brzo t.e. kako ke ti se pogodi
Е да, и од тоа зависи, само јас сакам да кажам дека јас си сакам само мобилен (без камера) и мислам дека тоа е попрактично, ама секако дека зависи и од мобилниот.:)

Од кога се купени до сеа..маската му паѓа али ако:)...

pa vo prosek po minuta od razgovor ili prakjanje i primanje poraka

Otkako go kupiv...5 godini. Se privrzav, prakticen mi e bidejki bara kratki razgovori. Muabet podolg od 10 min na fiksen me izmacuva, ziva gnjavaza.

...dur ne mu teknit na tato da mi kupit nov...

pa.. najdolgo sto mi teknue e pred 3 godini celi 4-5 nedeli koristev nokia 3200 tatko mi donese 70 takvi i si zemav eden za mene, toas i mnogu retki bea telefonite so kamera najcesto koj imase telefon so kamera ili imase 7250 ili 7650, toa mislam deka bese najdobar i najubav mobilen so kamera do togas izmislen i zatoa si go sakav eve vi i slika od nego
Nokia 3200

Check Price

Voting results

Design
spacer.gif
7.0 Features
spacer.gif
7.5 Performance
spacer.gif
7.4 Votes: 2822 Hits: 437860 12345678910 12345678910 12345678910

GSM 850/1800/1900 for North America
GeneralNetworkGSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900Announced2003, 4QStatusAvailableSizeDimensions108 x 45 x 21 mm, 81ccWeight90 gDisplayTypeCSTN, 4096 colorsSize128 x 128 pixels, 5 lines - Cut-out covers
- Four-way navigation
- Wallpaper and screensaversRingtonesTypePolyphonic (4 channels), monophonicAmount1 poly, 10 mono + customCustomizationDownload, order nowVibration YesMemoryPhonebook256 x 4 fields, Photo callCall records10 dialed, 10 received, 10 missed callsCard slotNo - 50 short messages
- 100 calendar notes
- In 1 MB shared memory
. MMS, max 100 kB each
. Ringtones
. Images
. Java apps, max 64 kB each
. Voice memoDataGPRSClass 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbpsHSCSDYes, 43.2 kbpsEDGENo3GNoWLANNoBluetoothNoInfrared portYesUSBYes, Pop-PortFeaturesMessagingSMS, MMSBrowserWAP 2.0/xHTMLGamesVirtual Me, Bounce + Java, order nowColors LanguagesMajor European , Africa and APAC languagesCameraCIF, 352 x 288 pixels, night mode - Stereo FM radio
- Java
- T9
- Calendar
- Calculator
- Voice memo
- Image editor
- Flashlight
- Built-in handsfree
- Profiles
- Personal shortcutsBattery Standard, Li-Ion 780 mAh (BLD-3)Stand-byUp to 144 h - 288 hTalk timeUp to 2 h - 4 h

Сега овај што го имам некаде 5 месеци со мене си шетка, а предходно тој што го имав си шеткаФме заедно 5 години :)

Oбично година-година дена. Стално по една година нешто почнуваат да зезаат. Валда овој последниов ке трае подолго, ако со бесплатниве пораки еден викенд не ми експлодираат копчињата.:kajg:

JuveFan напиша:
Сега овај што го имам некаде 5 месеци со мене си шетка, а предходно тој што го имав си шеткаФме заедно 5 години :)

И после се чудиш женски те неќат. Идеш со мобилни ко неарен :pos2: Боље него со пешкирот. :nesum:

Он топик: две години

1 година, после мењам.

Dragana <>< напиша:
Oбично година-година дена. Стално по една година нешто почнуваат да зезаат. Валда овој последниов ке трае подолго, ако со бесплатниве пораки еден викенд не ми експлодираат копчињата.:kajg:

па затоа повекето мобилари даваат и година дена гаранција, се зезам:vozbud: , зависи како го чуваш можда на тебе после година дена ти скурчува од телефонот па на твоите им велиш дека е расипан за да ти купат нов...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom