Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да, јас мислам дека мобилните со камера брзо се расипуваат и јас затоа ги сакам едноставните модели на мобилен.Мари напиша:дали телефоните мобилни со камера се расипуваат брзо?..некој викаат дека многу брзо..што мислите вие?:locked:
Е да, и од тоа зависи, само јас сакам да кажам дека јас си сакам само мобилен (без камера) и мислам дека тоа е попрактично, ама секако дека зависи и од мобилниот.BAMARGERA напиша:ece, D500 godina i 4 meseci i nisto ne mu e (plivashe u Ohridsko) i uste ke go teram do smrttoa znaci mobilnite so kamera ne se rasipuvaat brzo t.e. kako ke ti se pogodi
JuveFan напиша:Сега овај што го имам некаде 5 месеци со мене си шетка, а предходно тој што го имав си шеткаФме заедно 5 години![]()
Dragana <>< напиша:Oбично година-година дена. Стално по една година нешто почнуваат да зезаат. Валда овој последниов ке трае подолго, ако со бесплатниве пораки еден викенд не ми експлодираат копчињата.:kajg: