ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Прво на гејциве ги здрма сега нас .... Damn

Да се надеваме дека нема да има пак ..... најчесто прво има еден помал па поголем земјотрес ..... моли бога сега да нема втор

Маме му јебем како не станав порано.Имало и во Прилеп, јас спиев и ништо не сетив:)

Здрмна и кај мене али нишо посебно..

Зашто само ја ништо не осетив?Ја па дознав дека има земјотрес од сите други на мсн што пишуваат земјотреессс и секако од баба ми што почна да паничи како и секогаш..:toe:

Маме му јебем како не станав порано.Имало и во Прилеп, јас спиев и ништо не сетив:)
Блазе си ти мене ме разбуди и уште сум исплашена, се тресам ко будала!

Ejjjj.. Овде кај мене сега моментално имаше мал земјотрес.. Баш некаде кај 13 часот.. Но многу краток и слаб...Позз

Прво на гејциве ги здрма сега нас .... Damn

Да се надеваме дека нема да има пак ..... најчесто прво има еден помал па поголем земјотрес ..... моли бога сега да нема втор
за првото одма помислив и јас
ние им се смеевме ама...:nesum:

а второво не ти требаше
ме извади од памет, цел ден ке сум под стрес:/

кога тоа колку саат?.... бре спијам ко тенк ништо не ме буди... а ништо чудно да сум ја здувал спиејки па земјотрес да имало... ако кажате епи/хипо центар кисела вода... ја сум бил причината :)

Ја на 1 спрат што сум убаво го осетив. Кисела Вода тоа.

Breaking News: Ништо страшно Одмазни4ка се лизнала. :helou:

Земјотрес во Скопје

Релативно силен земјотрес се случи денеска околу 13:05 часот во Скопје. Според начинот на потресот, земјотресот најверојатно потекнува од скопското епицентрално подрачје, иако според дописникот на Макфакс, бил почувствуван и во Дебар.
Краткиот земјотрес предизвика вознемиреност меѓу граѓаните. Засега нема официјални податоци за силината и епицентарот на земјотресот.

Скопјани арни сте?

Нека гугнит некој нешто да не са секираме???

Точно дека после првиот следат не еден туку повеќе, но се со послаб интензитет кои дури и не се осеќаат.......колку да се подместат карпите долу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom