Предлог за компилација на CD

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Е Слеки, Слеки, те заслепило сонцето..

Прво, Влав не се фали сам. Второ, Влав никому не средува работа - други му ја средуваат нему, напротив.

А за моТко, ќе ја наредеме.. имаме ние фамилијарно луѓе во џеб, онака, од сите сфери, зашто да не.

Iiii malce covek ke te isprovocira i pocnuvas da ni gi otkrivas "tajnite na vlaskoto ubavo ziveenje" haha. Se zezam uzivaj ne me zaslepilo nisto, sekoj neka si gleda za sebe. Aj i ovaa tema ja unistiv/te/me.

SLaCk напиша:
Epa Nikola ako ne si primetil rapot se prosiri na celava planeta i nema nikakva vrska so politicka i nacionalna opredelba na lugeto. Mi se dopaga zosto lugeto si zborat stvarno sto im lezi na dusa za se sto se slucuva vo svetot i ne im e gajle za nisto t.e. sto ke recat drugite nesto slicno kako mene!:)

Слеки овие две реченици некако не ми идат една до друга!? Или пак ми се чини? Рапот е ол абоут политичка определба. Затоа е и роден... Мислам има и љубовни и секакви песни, ама углавном е ПОЛИТИЧКИ.
Ако не ти е јасно за црнњите, слушај бар наш* квалитетен рап: Београдски Синдикат и Едо Маајка не се лоши :wink:

Ај сеа идам да се токмам за журката. До утре, поутре...

*не мислев на македоонци, јебига, „наш“ е поширок збор во мојот речник

ZEMI JA OVAA PESNA I DRUGITE PESNI
FAITH NO MORE - EPIC
JUDAS PRIEST - BREKING THE LAW
MOTORHEAD - THE GAME , THE ACE OF SPADES
METALLICA - SITE PESNI I ALBUMI , NEMA DA ZAZALIS!!!
IRON MIDEN - SE OD BENDOT
SLUSNI , PROCEN I KAZI KAKO?

Мои предлози за party CD:

1. Elena Bash - Zo Mono Gia Party Sou
2. Ana Kokic - Mojne Mala
3. Danielle Bollinger - Kiss The Sky
4. ATB & Miss Jane - It's A Fine Day
5. Paul Oakenfold & Brittany Murphy (не знам како им се вика песната)
6. Holly Valance - State Of Mind
7. Rihanna - SOS
8. Pussycat Dolls - Buttons

И прекинете со офтопик-теми, ВМРО и не знам кој!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom