Предлог за компилација на CD

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
SLaCk напиша:
za ONYX ako treba od Brooklyn da nosam luge za zabava za ovoa SKAZI i ABSOLUM valjda od Amsterdam treba da nosam luge ili od Ibiza:)

aman be se ti smeta:baeh::baeh:
epa praj si sam cd, ne ti kazuvame veke :pos::pos::pos::pos::pos:

xixixixi aj aj posle nova godina ke vi kazam sto sum naprail! biva taka?:) ama posle da kazete dali ne znam party cd da napraam.

Чекај, некако национализам и hip hop/rap не ми идат заедно? Или сум се збунил ?!

NikolaP напиша:
Чекај, некако национализам и hip hop/rap не ми идат заедно? Или сум се збунил ?!

Не бе.. еве сеа че изрепуе Слека.. да те демантира ;)

Башка не е националист. Патриот е.

А башка,ниски провокации ко овие се тотално ДЕмоде и изживеани.Ако ви се расправа со некого отворете тема а не пробувајте тоа да го праите на тема што нема врска со вашата провокација.Ве знам и двајцата,ептен кул луѓе сте ама некад као сеа претерувате.Не е секад интересно:wink:

Абе не провоцираме...
Таман посо. Само нек каже што имаат заедно национализмот и репот. Стварно се чудам!? Или нема везе тоа едно со друго? Може у слободен живот е репер, само на форумов националистичко настроен? Неам намера да почнувам кавга. Само барам објаснение?
За тоа е форумов, нели?

Ја сеа се присеќавам, САФ ги обвинија дека биле ВМРОвци..

Има бе пер врска. Тупак бил со Војводата врзан гарант. Духовно.

ВМРОвска музика е тоа рапот..

Не е интересно.:wink:Коа ќе дое Андреј ќе ви објасни тоа што го прашавте до тогаш ...:wink:

Еден два три..
Никола дај ритам..
А.. а.. Офчар Ем Си..

Петнаесет години се на власт
Ни ебаа матер, ни исцедија маст
Ова е рап ВМРО прва класа
Стани Македонче те ебе кој стаса
Абе албанец Цинцар Циган или Европа
Црвот те јаде Македонче во душата ти копа
Еден народ една држава правило старо
А не овие педери си го гледаат само ќарот
Ова е рима за сите горди Македонци рецитирана
Покољ да се напраи од Приштина до Тирана
Логор во Крушево под хитно да се гради
Од секој Влав има сапун да се прави
Ја сум Офчар Ем Си, у лице нова година
Рапер, националиста, верен на својата родина

(ова е пример за националистички рап)

Epa Nikola ako ne si primetil rapot se prosiri na celava planeta i nema nikakva vrska so politicka i nacionalna opredelba na lugeto. Mi se dopaga zosto lugeto si zborat stvarno sto im lezi na dusa za se sto se slucuva vo svetot i ne im e gajle za nisto t.e. sto ke recat drugite nesto slicno kako mene!:) Takvi luge najmnogu pocituvam pa duri i da se protiv mene ke ti kazat vo lice a takvi kako tebe demek ne mi e gajle za nisto a vo sebe si imaat drugi cuvstva ne gi pocituvam. Respect za drugite:) i daj pisuvajte za kompilacijata a drugoto na drugi temi.

Офчар, а да ти даам ја една моја ствар и да налепиш текст. (сериозно).. само што треба да е балада не рап.

Мислам дека го имаш тоа што е потребно :)

Ofcar moze i aranzman da ti napravi - Cincar prodakshn:). Neso vaka bi bilo Cincar prodaksh praudli prizents motaros first singl i tn. Pa posle ke se fali kako za 50 evra ja sozdal pesnata pa duri i spot naprail, znaes motaro ova ti e pametno ako sakas evtino da pomines kogo bi viknal da sredi rabota ako ne vlav?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom