Your favourite housewife...

• Креатор на темата Креатор на темата ^The Cherry^
  • Време на започнување Време на започнување
Бри- заради нејзиниот цврст став во животот. А Сузан ме најмногу нервира заради тоа што е некако глупа...

Габи-најјака најубава и многууу секси :vozbud:

Бри.Има цврст карактер и добар став и секогаш е добро средена и многу културна. :)

Габи ја поштуем - свака част курвештија како и другата милферка Иди - пали на сите страни..Бри не ја сакам, имам дома една иста таква :icon_lol: , Сузан ми е онака искулирана типка, малце ментална и секако Линет која ја обожавам, зошто има све, од скроз нестабилна женска што знае да напраи масакар врз специјална единица, до топ мајка :) ама како и да е не се домакинки :icon_lol:

Незнам не ја глеам серијата да кажам некои детаљи што и како но...

Тери Хатчер је мммммммммммммм Топ :wink:.. сега је веке теткица :smir:

Габи дефинитивно.Секош ми е онака ко збунета цела и интересна ми е, а морат да признајте и најуба им е...:back:

Линет рулз!!! многу ми и е интересна :tv: исто и габи.
а сузан е некако глупа :toe:

Габриел и Иди се најубави и најсекси без конкуренција, мада поубава ми е Габи.

Сузан ми е смотаница тешка, ама смешна е.

Линет ми е за греота со 200 деца.

Бри ми е најбољи лик у серијава. Како ја нашле да го глуми карактеров, алал да им е. Ја доловува сликата на принципиелна жена-перфекционист.

Бри-многу средена жена
Иди-некоја која не е за серизона врска
Сузан-наивна и на моменти малку глупава
Линет-домаќинка со многу деца
И мојата омилена Габи-убава,модерна.секси:pipi:

marcia-cross-picture-1.jpg

marcia_cross_narrowweb__300x424,0.jpg

marcia-cross-2.jpg

Најубава е...:pipi:

Лет ми си...

Иди е совршена за комшика од спротива ама не многу одалечена.
Од десно онака со убав поглед од дневна да ја опфаќам Габи т.е куќата нејзина де :)
Од лево Бри, онака да си парираат со дворовите со Габи.. убаво средени и под конец.
Од назад Линет и нејзината војска, нормално и убава изолација на куќата од таа страна.

Мене највеќе ми се допаѓа Сузан, баш би сакал таква жена-домаќинка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom