Сузан , дефинитивно- премногу ми е откачена , а во многу ситуации е слична на мене, а Габриела е најубава без конкуренција и најдобра во заведување кога би бирала тоа би било комбинација од двете- совршен спој.
Сјузи дефинитивно. Најшашава и природна ми е. Убаво излага на крај со куп глупости..и најблиска ми е до жената како таква. Од крајност у крајност. Знае и да се смее и да вришти и сака и да се труди,да дава се од себе. Доживува длабоко и искрено без стеги.Со борба. Некако најчовек,ем и финичка е.
Габи и Бри најмногу ги сакам Најубави и најинтересни се.
Габи е премногу секси, магнет за сите мажи. Бри е права домаќинка, прави се за да го покаже своето семејство нормално.
Сум гледала може две-три епизоди и никако не успевам да ги сварам жениве. Поради оваа серија ми се антипатични сите по ред кога ќе ги видам и на друга слика или филм или што и да е. А за средени - нормално дека ќе се ... актерки се нали?:jaj:
Ева Лонгорија, од малкуте епизоди што ги имам гледано најдобро го доловува ликот на.......како беше изразот.........а да........шмизла
закон како глумица, а и у физиономија
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.