Your favourite housewife...

• Креатор на темата Креатор на темата ^The Cherry^
  • Време на започнување Време на започнување
Габриел можеби е посекси, но како лик во целина ми се допаѓа Бри од веќе наведени и очигледни причини.

Не ја сакам Сузан

Сузан , дефинитивно- премногу ми е откачена , а во многу ситуации е слична на мене, а Габриела е најубава без конкуренција и најдобра во заведување кога би бирала тоа би било комбинација од двете- совршен спој.

Се знае... Eva Longoria- Gabrielle Solis :back::pipi:

eva.jpg

Сјузи дефинитивно. Најшашава и природна ми е. Убаво излага на крај со куп глупости..и најблиска ми е до жената како таква. Од крајност у крајност. Знае и да се смее и да вришти и сака и да се труди,да дава се од себе. Доживува длабоко и искрено без стеги.Со борба. Некако најчовек,ем и финичка е. :)

Бри дефинитивно поради ставот што го има заземено. Сузан поради спонтаноста. Би ја издвоила и Линет зашто е борец во вистинска смисла.

Susane i Gabrielle kako najinteresni, najdinamicni i super izgledaat:wink:

15302683evalongoriakitchn8.jpg

xin15010404160653224679qw5.jpg

nicollette-sheridan-picture-3.jpg

Оваа најмилферски ми делуе :icon_lol:
Кога би ја глеај серијава она би ми била фејворит, гарант :icon_lol:

grevota e da se postavi vakvo prasanje :pos2: se znae deka eva. :vozbud:

Габи. Напад на хистерија ко ќе добие најјака ми е. :pipi: Па Бри. Сосе бубачките.
Иди ми е превише евтина, Сузан ружна, а Линет досадна.

Габи и Бри најмногу ги сакам :) Најубави и најинтересни се.
Габи е премногу секси, магнет за сите мажи. Бри е права домаќинка, прави се за да го покаже своето семејство нормално.

Сум гледала може две-три епизоди и никако не успевам да ги сварам жениве. Поради оваа серија ми се антипатични сите по ред кога ќе ги видам и на друга слика или филм или што и да е. А за средени - нормално дека ќе се ... актерки се нали?:jaj:

Ева Лонгорија, од малкуте епизоди што ги имам гледано најдобро го доловува ликот на.......како беше изразот.........а да........шмизла
закон како глумица, а и у физиономија:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom