Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.amazon.de/gp/product/B00DIWN748?refRID=1MNN23H20EDXJ1A0GK24&ref_=pd_ybh_a_1

Немам искуство со нарачки,дали е во ред линков,и колку ке ме кошта до дома..подетално нека објасни некој..благодарам

Се е во ред со линкот а ќе те чини 77,88 евра

Артикал 51.88 евра
Достава 26,00 евра
Вкупно 77,88

Е сега има два ,,проблема,, Првиот е што можеби ќе подлежи на дополнителни трошоци затоа што надминува 45 евра, а вториот е дали ова е дозволено за увоз во МКД:

Етоа ме интересира,,како да ја следам пратката,,немам код,дали е ова Carrier: DHL, Tracking #: 056............?

Етоа ме интересира,,како да ја следам пратката,,немам код,дали е ова Carrier: DHL, Tracking #: 056............?

Кликни на track package но мислам дека нема тракинг затоа што е испратена со standardversand 26 евра (обична пошта), од прилика пратката треба да ја добиеш во периодот од 29.02-09.03.2016. Amazon не испраќа пратки до Македонија со DHL.

Мојт да се нарачвит од Македонија да не листам низ темава?

Не го испорачуваат до Македонија. Го побарав и на ebay исто, никој не праќа.

Вакво слично имам видено во Нептун но скоро 50 евра https://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=31_136_137&product_id=212552

Shipment details
Latest update: Wednesday, 24 Feb
23:17
Delivery appointment scheduled
DE
Carrier: DHL, Tracking #: 0562..............
23:16
Parcel left the carrier facility
Feucht, DE
Tuesday, 23 Feb
04:43
Osterweddingen, DE
Monday, 22 Feb
02:35
Feucht, DE
Friday, 19 Feb
02:38
Parcel arrived at a carrier facility
Feucht, DE
Thursday, 18 Feb
19:35
Osterweddingen, DE
15:33
Parcel has been handed over to the carrier and is in transit

Ако знае некој нека каже,до кај е пратката.и процедурата како е,дали ќе ме контактираат,царина....

A ако го нарачам како гифт дали ќе подложи на царина и ДДВ? Цената на книгата сосе шипинг е околу 100 евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom